Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban lehet még esélye egy normális, átlagos férfinak párkapcsolat terén, vagy minden nő magas, kigyúrt chad-re vágyik?

Figyelt kérdés
Főleg a 30 alatti, fiatal 20-as korosztályra gondolok...

2022. ápr. 29. 20:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Emberek. Örőmhírem van.

Tegnap egy szexpartner kereső portálon a következőt olvastam.

35 éves, csinos szép arcú nő szeretőt keres.

Ezt írja: "Férfi ideálom, a kissé pocakos, kicsit túlsúlyos, mackós tipusú férfiak. "

Na ezt legalább 10× elolvastam.

Az utóbbi 2-3 évben nem olvastam ilyet.

Mindenki az átlagos, vagy vékony testalkatú, zéró pocakos férfiakat keresi.

Ez most megvidámította kicsit a napomat.

Jó, tudom. Ilyen nő, kb ezerből egy van, de a lényeg az, hogy van azért ilyen is, ezért nem szabad föladni.

2022. máj. 2. 10:05
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

#16 Nokent engem se erdekel az alakom sokszor,csak egeszsegi szempontbol foglalkoztat az ha pl latom magamon hogy mi valtozott "rendellenesen".

Aki el akar fogadni en is ugy vagyok hogy fogadjon el,de ha nem lesz egyaltalan parom akkor se fog osszedolni a vilag.

2022. máj. 5. 07:42
 23/29 anonim ***** válasza:
18%

22.

Igen, ebben is van igazság, hogy vagy úgy fogad el valaki ahogy vagyok, vagy ha nem, akkor nem.

Mert itt az a baj, hogy ha valaki lead 30 kilót, és úgy ismer meg vakakit, akkor az egész élet az önmegtartóztatásról fog szólni.

Vigyázni kell, hogy vissza ne hízd, mert akkor tuti, hogy elhagy a párod, hisz neki 30 kilóval könyebben tetszettél.

Erre bizony nagyon oda kell figyelni.

Addig könnyű a fogyás, míg az ember egyedül van, de ha összejön egy társ, akkor már bizony nem olyan kőnnyű.

2022. máj. 5. 11:26
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

#23 Minek társat keresni,ha úgyse fog elfogadni,ha azt csinálod amit ő szeretne vagy túlságosan alkalmazkodsz hozzá?

A kilókból kiindulva,ha az egyik félnek lesz valami betegsége vagy kiderül,ami miatt sokat hízott akkor is el kell fogadnia a másikat,ha szereti,hiszen a másik fél ha nem bántja az egyiket ha olyan dolog történik vele ami miatt a kinézete vagy képességei csökkennek,akkor nem is szereti a másik.

Sokan manapság nem az értékeit nézik az embernek,hanem egy külső máz alapján döntenek. Pl ha egy nő nincsne kisminkelve van aki azt mondja hogy már elhanyagolja magát xy

2022. máj. 5. 11:40
 25/29 anonim ***** válasza:
73%

24. Igazad van.

Én nem az évek múlásával történő átalakulásra gondoltam, vagy betegségre, mert az egy másik kérdés.

Én arra gondoltam, hogy pl most megismerek valakit, aztán kényelembe vágom magam, jöhet a habzsi-dőzsi, és 1 év alatt fölszedek 30 kilót.

Én erre gondoltam. Ez természetesen nem fog tetszeni a páromnak, aki 1 évvel ezelőtt, egy sármos pasit ismert meg.

23"

2022. máj. 5. 12:17
 26/29 anonim ***** válasza:
62%

#25 Hogyan híznál annyit,ha feltehetően rendben vannak a hormonszintjeid,gyalog jársz dolgozni,nem ér kimondottan sok stressz és a pároddal minden rendben?

Azért mert van valakid miért kéne halálra zabálnod magadat? 😃😄😉

Ismerek olyan házaspárt,ahol a nő van vagy 100kiló a férfi 50-60kiló és évek óta együtt vannak.Igaz ez a kombináció valahogyan betegnek néz ki.

A kényelembe vágáson mit értesz? (nem mész dolgozni?kevesebb házimunka? (?) )

2022. máj. 5. 21:10
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

Látom még mindíg nem telhesen világos a szitu.

Tételezzük föl, hogy van egy 120 kilós férfi, aki kemény munkával, sporttal, visszafogott evéssel, lead 30 kilót.

Aztán megismeri élete szerelmét, és elkényelmesedik.

Vége a sportolásnak, vége az evés visszafogásnak, és pillanatok alatt vissza szalad a 30 kilócska.

A menyecske meg visít, hogy hova lett az én kis sármos szerelmem.

Na erre gondoltam.

2022. máj. 5. 23:34
 28/29 anonim ***** válasza:
73%

Az is igaz hogy nezzen ki valahogy az ember,ami pl nalam annyit tesz hogy lehet rajta valamennyi plusz suly de ne forduljon at a masik oldalra a merleg nyelve,ami mar egeszsegtelen is es ranezesre se szep latvany.

Persze ha nem a lustasag es falanksag okozza a bajt akkor a problema megoldasa jon szoba.

De sokan mar egy kis plusz miatt is bantjak a parjukat,pedig nem szalka verseny az elet hogy ki lesz minel vekonyabb.

2022. máj. 6. 07:29
 29/29 anonim ***** válasza:
91%

Nincs is itt szó semmiféle versengésről.

Azért kel el mindenki, mert mindenki más tipusra bukik.

Mindenkinek más az esete.

Aki a vékony nőkre bukik, az nem fog tudni átpártolni a ducikra még 100 milió ft ért sem, mert ez nem pénz kérdése.

Ez az agyban alakul ki.

De ugyanúgy fordítva sem.

Aki a telt idomokat kedveli, az nem fog tudni átálni a véknyakra soha, mert ez nem döntés kérdése.

Mint ahogy pl az sem, hogy holnaptól inkább meleg leszek.

2022. máj. 6. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!