Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban lehet még esélye egy normális, átlagos férfinak párkapcsolat terén, vagy minden nő magas, kigyúrt chad-re vágyik?

Figyelt kérdés
Főleg a 30 alatti, fiatal 20-as korosztályra gondolok...

2022. ápr. 29. 20:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
21%

"Éppen ezért egy kevésbé jóképű férfinak is lehet csinos barátnője"

Annyiszor el lett már mondva, hogy bizonyítsd. Aztán ilyenkor szépen mindenki eltűnik. Valaki múltkor (végre) képes volt linkelni egy youtube videót egy párról, ahol szerinte egy szép nő egy rondával volt együtt közben meg egy átlagos arcú (kicsit vastag) csaj egy átlagos, de elég vastag gyerekkel. Azaz szintek egyeztek. Én is járok az utcán és soha életemben nem láttam még szép nőt szinten alulival. Sugar baby-k kizárva természetesen, az a pénzről szól.

2022. ápr. 29. 22:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Középkategóriás férfiként voltak barátnőim, de csak azért voltak velem, hogy ne unatkozzanak, amíg nem jön jobb és hogy addig is azzal szekálhassanak, hogy én miért nem vagyok olyan, mint az xy pasi. Ha választhatok, hogy vagy ez, vagy egyedül, akkor inkább jobb lesz nekem egyedül.
2022. ápr. 29. 22:41
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

A bizonyíték ott van a világban. Menj ki, és nézz szét, de ezúttal úgy, hogy adsz egy esélyt annak, hogy a világnézeted nem a valóságot mutatja. Akkor talán majd észreveszed azokat a párokat is, akiket eddig nem.

Egyébként meg nem ronda pasikról beszéltem (mi is a ronda? Szerintem Quasimodo-nál kezdődik). Azt mondtam, kevésbé jóképű pasiknak is lehet csinos barátnője, és ez igaz is.

2022. ápr. 29. 22:47
 14/29 anonim ***** válasza:
33%

#10 Sajnosmanapság a férfiaknál is ugyanúgy megvan az anorexiás álomalak igény,mint a nőknél a túlgyúrt izomtömeg kategoria.Ezekkel vannak elterjedve a téves ítélkezések és a megkülönböztetések.

Ha jóképű vagy akkor tudod hogy a kérdező mire gondol.

Lehet találni olyan nőt igen akinek a valódi értékek számítanak és nem az hogy a divat mit diktál,"milyen portéka van a piacon". Ezt nehéz viszont kiszűrni,nem lehet általánosságban kezelni hogy pl. csak a felsőfokú vagy középfokú tanulmányokat végzett nők között vannak ilyenek.

2022. ápr. 29. 22:57
 15/29 anonim ***** válasza:
30%

"kevésbé jóképű"

Az mit jelent? Jól néz ki, de neked már max. 1 menetre lenne csak jó? Vagy mit jelent pontosan? Alábbi skálán hol helyezkedik el a kevésbé jóképű?

[link]

2022. ápr. 29. 22:59
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki úgy gondolkodik erről a témáról, ahogy akar.

Én nem foglalkozom a külsőmmel annyira, mert vagy tetszek a nőnek, vagy sem. Egyik sem jelent semmit. Ha tetszek, még nem biztos, hogy összejön velem. Ha meg nem tetszek, akkor majd megtetszik neki a humorom, a műveltségem, a magabiztosságom.

Szóval részemről ez a téma nincs túlbonyolítva.

2022. ápr. 29. 23:00
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Neked is csak ugyanazt tudom elmondani, mint az előbbi, 16-os kommentben a másik felhasználónak.

2022. ápr. 29. 23:02
 18/29 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ma egy átlagos, vagy átlag alatti férfinek nagyon nehéz szép arcú, csinos, vékony nőt találni.

Rengeteg férfi van, /szebnél szebbek"/, és emiatt, a nők fergeteges mértékben válogatnak.

Azért válogatnak, mert megtehetik. Miért válasszon egy nő kevésbé jóképű, kevésbé szép férfit, ha választhatnak szépet is. Igazuk van.

Ez ma minden korosztályra igaz.

Nagyon jóképűnek, nagyon sármosnak, és főként nagyon szerencsésnek kell lenni, hogy manapság egy jó párkapcsolatot találjon egy férfi.

Mára sajnos nagyon igazságtalan lett a világ.

Ha van egy kis túlsúly, egy kis pocak, és nem vagy elég jóképű, sajnos sincs. Észre sem vesznek.

Bele kell nyugodni abba, hogy a jó párkapcsokat csak a nagyon jó pasiknak adatik meg.

Vagy a nagyon gazdagoknak, de az már egy mádik téma.

55F.

2022. ápr. 30. 16:00
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

"És mit nyersz a válaszokkal? Ha több lesz az elsőre a szavazat akkor reménykedni fogsz?"

"Valami olyasmi, igen..."

De legalább te nem vagy olyan, mint az incelek 80-90%-a, hogy csak igazolást keres az incel-elméletekre. Például arra, hogy a férfiak felső 20%-áé szinte minden nő, a 80% meg szenvedni fog örök életében.

Legalább te próbálsz még tenni valamit, ez is nagy szó az inceleknél. A túlnyomó többségük már bebeszélte magának, hogy sosem lesz nője, épp ezért tényleg nem is lesz. Ne lépj erre az útra, mert örök magányra kárhoztatod magad!

2022. máj. 2. 03:42
 20/29 anonim ***** válasza:
94%

Még akkor se lépj erre az útra, ha nagyon reménytelennek tűnik a helyzet. Akkor inkább írd ki ide, hogy mások is voltak-e hasonló a cipőben, és kérd ki a tanácsukat, hogy miként oldódott meg a problémájuk. Az incelek erre már képtelenek, és ezzel elvágták magukat egy életre. Te ne légy ilyen.

Ha másoknak is sikerült párt találni, akik reménytelen helyzetben érezték magukat, akkor számodra is mindig lesz remény :)

2022. máj. 2. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!