Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy átlagos kedves okos barátnőm, úgy hogy egy átlagos vicces jóféle 36 éves férfi vagyok, viszont 22800 ftos aktív koruak ellátásából élek mert nem bírok dolgozni jelenleg különböző okok miatt? (szüleim segítenek)
Fordított kérdés, te ismerkednél egy nővel, aki mentális betegségek miatt a szüleivel él, minimálisnál is kevesebb segélyen?
IGEN
Esetleg egy hozzád hasonló helyzetű nőnél. Aki dolgozik, annak nincs szüksége koloncra a nyakára, akit el kellene tartania.
Akit te írsz, hogy háztartásbelinek, ők legtöbb esetben gyerekeket nevelnek az azért más dolog mint csak úgy semmi miatt otthon ülni.
Pánikbeteg vagyok, és dolgozom! Sokszor nem könnyü, de ettől még 32 évesen nem a szüleim tatzanak el! Soha az életben nem jonnék ossze.ilyennel! Lelki okok??? Hogyne! Simán lusta vagy! Menj el dolgozni!
A "jóféle" pasi jelző onnan indul, hogy van egy tisztesseges munkád!
Mikor rákos voltam, le is százalékoltathattam volna magam utána, de ahogy képes voltam már nagyjából jönni-menni, mentem is vissza dolgozni + pszichiátrián is kezelnek szorongásos depresszióval és képes vagyok ellátni a munkámat, mellette a beteg édesanyámat is ápolom (mérnök vagyok amúgy, de lényegtelen), nem is értem, hogy lehet valaki ekkora gyík.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!