Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos vagy átlag alatti férfiak! Hogy tudtátok elfogadni hogy soha nem fogtok kelleni a szép nőknek?
Úgy látom nem értitek a kérdést.
Szép nő alatt mindenki értse azt, amit ő szépnek talál.
Tehát hogy tudnád elfogadni, hogy soha nem fogsz kelleni olyan nőnek, aki tetszik neked?
"Szép nő alatt mindenki értse azt, amit ő szépnek talál."
Nem tudom ki az a hülye, aki ilyenekkel hitegeti magát és másokat... Tudod van olyan, hogy konvencionális szépség. Én ronda vagyok, ha az én fotómat meg egyik jóképű haverom fotóját (vagy akár élőben is csináhatnánk ezt) odateszed 100 nő elé, akkor 100-ból 100 haveromat fogja választani. Ilyen egyszerű. Nincs olyan, hogy a szépség relatív. Mindenkinek ugyanaz kéne, csak nem mindenki kaphatja meg.
Mert a saját szinteden vannak. Az emberek kb. 95%-a vagy még több a saját szintjéről választ. A kisebbség meg ezzel nem tud megelégedni, legyen az nő vagy férfi. Hát ők egyedül maradnak.
Nőket én se tudom sajnálni, mindegyik töménytelen mennyiségű megkeresést kap, szép nők válogathatnak a legjobbak közül, ha egy átlagos/ronda nőnek nem jut ilyen, hát így járt. Abszolút nem tudom sajnálni, lenne miből választania így is bőven...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!