Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"40 éves átlag férfi nem kap meg 20 éves nőt", miért a nem átlagos megkap?
Ilyen típusú (idősebb férfi, fiatal nő) párkapcsolata, szexkapcsolata kérdéseknél gyakran írják hogy "40 éves átlag férfi nem kap meg 20 éves nőt", mintha aki nem átlag az ezek szerint megkapja?
Ha gazdag akkor egyértelmű miért, és hogy milyen típusú nőket szóval ez a rész túl van tárgyalva.
De az nincs tisztázva hogy mit jelent a "nem átlagos 40 éves férfi?"
Nekem sem kellene soha olyan, aki a szellemi szintje egy nála 20 évvel fiatalabbnál tart. Tudom, hogy ezzel magamat is degradálom, de bocsássa meg mindneki, hogy 20 év múlva nem akarok itt tartani még akkor sem, ha úgy érzem, mindent megtettem azért, hogy minél előrébb tartsak az életemben a lehetőségeimhez mérten...
Pénzzel lehet szexet venni, de őszintén szólva az sosem lesz olyan kielégítő, mint mikor ténylegesen azt érzed, hogy vágynak rád és tőled indulnak be és megőrjíted a másikat. Ezt az érzést csak azok a férfiak tudják átélni, akik olyan partnert választanak, aki a fizikai megjelenésükhöz és/vagy az emberi oldalukhoz is vonzódik. Persze, pénzért sok ember képes sokmindenre. De azt nem tudod megvásárolni, sem kizsarolni, hogy valaki tőled távol, a hétköznapi dolgai intézése közben attól nedvesedjen be, hogy véletlenül beugrik egy kép vagy fantázia neki rólatok, ahogy letepered. Ezt az érzést nem lehet kifizetni, pedig szerintem ez teszi tökéletessé a szexet.
4. De ez a "szellemi szint" amiről beszélsz folyamatosan emelkedik a korral? Egy 60 éves is magasabb szellemi szinten van egy 40 évesnél? És egy 80 éves is egy 60 évesnél?
Én meg azt látom a legtöbb ember már kb. semmit nem változik 25 éves kora után, max. csak nagyon hosszú távon picit folyamatosan épülünk le
# 7
a párkapcsolatok átlag időtartama: 18 hónap
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!