Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt ?
Van egy srác akivel 1 héttel ezelőtt elkezdtünk beszélgetni. Majd eltűnt, ma viszont írt, hogy szia és mi újság. Eleinte próbáltam elnyomni a haragom, de aztán rákérdeztem: te olyan vagy aki hetekre eltűnik?
Azt mondta, hogy nem. Igazából elengedtem már ezt a pasit, csak arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen ember miért csinálja ezt?
ez az eltűnés hogyan nézett ki? Te kérdeztél valamit és 1 hétig nem jeletnkezett?
Mert, ha egyszerűen adott nap lezártatok egy beszélgetést és 1 hétig nem keresett, akkor te sem vagy különb.
Nincsenek elbszva. Csak a rosszakat fogod ki. Én pl. az a fajta vagyok aki csak egy lánnyal szeret beszélni. Aztán a randikon majd úgyis elválik mi lesz. Két csajt fűzni elég kiábrándító és fárasztó. Jobb egyet, de azt normisan megismerni.
Én is mondhatnám, hogy a mai nők mekkora csicskák, hogy nem jövök be mindegyiknek, megcsalnak, visszamennek az exükhöz, kényesek. Mégsem teszem. El kell fogadni, hogy vannak ilyen meg olyan emberek. Valakinek nagyon be fogsz jönni, valaki csak ki fog használni, valaki meg rád sem fog nézni. Ez ilyen.
Ha nem hagyod szó nélkül akkor mi lesz ?
Ezzel a gondolkodással, (feltételezzük, hogy amúgy tök normális a pasi) elmarod magadtól az összes srácot.
Én sem értem egyébként hogy manapság tényleg feltétel az, hogy minden nap 0-24 ig lógjak valahol ? És ha nem válaszolok x napig, akkor már semmirekellő vagyok. Vicc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!