Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora kárt tett a metoo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?

Figyelt kérdés
Ez a videó gondolkoztatott el: [link]

2022. ápr. 27. 20:57
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
94%

"A gond, hogy a legkeményebb egyenlőtlenség az inceleket érinti"

Mármint milyen értelemben? Mert lefogadom, hogy egy hajléktalan, szegény körülmények között élő, éhező, háború elől menekülő, árva, fogyatékkal élő meg még lehetne sorolni vitatkozna azzal hogy az inceleknek a legrosszabb...akik gyakorlatilag csak ingyen szexhez nem jutnak, mert prostihoz el lehet menni.

Mert az általam felsorolt embereknek valóban lehet joguk az önsajnálatra...de mégse látom őket annyit panaszkodni, rinyálni mint az inceleket.

2022. ápr. 29. 03:37
 52/53 VincentLaw ***** válasza:
78%

"akik gyakorlatilag csak ingyen szexhez nem jutnak, mert prostihoz el lehet menni"

Én ezt sose szoktam itt érteni, hogy ez milyen érv. Nem tartom magam incelnek, és a fentebb felsoroltak sem igazak rám, viszont én párkapcsolatban szeretném a szexet úgy megélni, hogy a másik velem akarjon, nem pedig a pénzem miatt, mert az nekem nagyon nem lenne élvezetes.

És nem hiszem, hogy az incelek többsége csak szexet akarna (mert azt meg lehet kapni pénzért, itt sokan hangoztatják), ezért érzem azt, hogy ez az érv nem állja meg a helyét. De az itteni incelek megcáfolhatnak, ha tévedek ez ügyben.

2022. ápr. 29. 11:31
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
Én incel vagyok és egyetértek az előttem szólóval. Az a baj, hogy itt sok a szélsőséges incel, akik erőszakra buzdítanak a nők ellen a szexért. Az ilyet elítélem. Én csak annyit szeretnék, ha nem lennének szétalázva a hátrányos külsejű férfiak.
2022. ápr. 29. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!