Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora kárt tett a metoo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?

Figyelt kérdés
Ez a videó gondolkoztatott el: [link]

2022. ápr. 27. 20:57
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
11%
#19 Mutass már egy ilyen esetet. Hogy valaki hozzászólt egy nőhöz, és emiatt a pasit elítélték
2022. ápr. 27. 21:39
 22/53 anonim ***** válasza:
16%
Nektek mindenki incel, aki nem bólogat a női felsőbbrendűségre és többletjogokra.
2022. ápr. 27. 21:39
 23/53 anonim ***** válasza:
18%
Ha el nem is ítélik, a társadalom megbélyegzi. Ehhez nem kell semmit csinálnia. Elég, ha egy nőnek éppen olyanja van, hogy bele kellene rúgni valakibe. Mindenki neki fog hinni, meg sem fordul a fejükben, hogy kitalálta az egészet.
2022. ápr. 27. 21:43
 24/53 anonim ***** válasza:
51%
Az nem felsőbbrendűség, meg többletjog, hogy börtönbejuttatunk egy olyan rohadékot mint Harvey Weisten aki több mint 23 nőt zaklatott és erőszakolt meg. Nem kell zaklatni a nőket és nem kerülsz a metoo elé, ennyi. Az meg sokat alárul rólad és arról hogy miért vannak lenézve az incelek, hogy szerinted ha valaki azt kéri hogy ne erőszakolják meg, az már többletjog. Ez a mentalitás az igazi károkozás, mert ezzel adod a lovat az erőszaktevők alá. Bár az olyan emberi salakoknak mint te ez nem mond semmit, hiszen magad is erőszakos természet vagy, csak hatalmad nincs hozzá hogy te Harvey Weinsten legyél...
2022. ápr. 27. 21:46
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

22, 23, 24: Igazatok van egyébként, tényleg így történik a mai világban. A demokrácia lényege az lenne, hogy a különböző társadalmi csoportok problémát meghallgatjuk és ha jogos a probléma, megoldjuk.

A gond az, hogy a feministák a fehér férfiak (különösen az incelek) problémáit kritika nélkül elutasítja, mindenki máséra meg kritika nélkül figyel.. Más kérdés, hogy a gyakorlatban csak nők problémáit oldják meg, a fekete férfiakét például már nem.

2022. ápr. 27. 21:47
 26/53 anonim ***** válasza:
89%

Adja magát a kérdés, a metoo előtt nektek inceleknek hány nőtök volt? Gyaníthatóan csinos kerek szám jön ki (a nulla).

Akkor nem mindegy nektek hogy van-e metoo vagy nincs? 🤷 A ti 'társkeresési folyamataitokban' nem tett a metoo semmi kárt :)

2022. ápr. 27. 21:48
 27/53 anonim ***** válasza:
7%

"Az nem felsőbbrendűség, meg többletjog, hogy börtönbejuttatunk egy olyan rohadékot mint Harvey Weisten aki több mint 23 nőt zaklatott és erőszakolt meg":

Így igaz. Én mondjuk oda juttatnám az elit többi tagját is, például Bill Gates -et, vagy akár a mostani feminista elnököt.

2022. ápr. 27. 21:49
 28/53 anonim ***** válasza:
15%

Hazudsz és személyeskedsz. Bárki áldozatul eshet a metoonak, akit megvádolnak. Nem kell igaznak lennie. Ha te komolyan azt gondolod, hogy a nők túl jóságosak ahhoz, hogy ezzel visszaéljenek, akkor alighanem nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy az életben, vagy túlságosan belédnevelték, hogy mindenért is a férfiak a hibások.

A kommented többi része a te színvonalad és egyben igazol engem. Kikiáltottál erőszakosnak, mert nem hódolok be a gazdáidnak. Így lehet áldozat, akit hazug módon megvádolnak.

2022. ápr. 27. 21:50
 29/53 A kérdező kommentje:
Álljunk meg egy kicsit! Egyesek itt azt állítják, hogy amelyik férfinak gondja van a társkereséssel, az csakis incel lehet?
2022. ápr. 27. 21:51
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

"Adja magát a kérdés, a metoo előtt nektek inceleknek hány nőtök volt?":

A meetoo előtt egy nővel szexeltem és 4 -el smároltam. A meetoo után 2020 előtt 2 nővel szexeltem és 3 -al smároltam. 2020, azaz a lezárások óta nincs matchem. A szórakozóhelyről 1 nővel smároltam, aki dél -amerikából származik. A magyar nőknek már nem vagyok elég a szexuálpiaci infláció miatt.

A munkahelyen lehet lenne esélyem, de ezt nem próbáltam meg. Egy igazi férfi dolgozni jár be, nem simpelni a nőket szerintem.

2022. ápr. 27. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!