Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?
22, 23, 24: Igazatok van egyébként, tényleg így történik a mai világban. A demokrácia lényege az lenne, hogy a különböző társadalmi csoportok problémát meghallgatjuk és ha jogos a probléma, megoldjuk.
A gond az, hogy a feministák a fehér férfiak (különösen az incelek) problémáit kritika nélkül elutasítja, mindenki máséra meg kritika nélkül figyel.. Más kérdés, hogy a gyakorlatban csak nők problémáit oldják meg, a fekete férfiakét például már nem.
Adja magát a kérdés, a metoo előtt nektek inceleknek hány nőtök volt? Gyaníthatóan csinos kerek szám jön ki (a nulla).
Akkor nem mindegy nektek hogy van-e metoo vagy nincs? 🤷 A ti 'társkeresési folyamataitokban' nem tett a metoo semmi kárt :)
"Az nem felsőbbrendűség, meg többletjog, hogy börtönbejuttatunk egy olyan rohadékot mint Harvey Weisten aki több mint 23 nőt zaklatott és erőszakolt meg":
Így igaz. Én mondjuk oda juttatnám az elit többi tagját is, például Bill Gates -et, vagy akár a mostani feminista elnököt.
Hazudsz és személyeskedsz. Bárki áldozatul eshet a metoonak, akit megvádolnak. Nem kell igaznak lennie. Ha te komolyan azt gondolod, hogy a nők túl jóságosak ahhoz, hogy ezzel visszaéljenek, akkor alighanem nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy az életben, vagy túlságosan belédnevelték, hogy mindenért is a férfiak a hibások.
A kommented többi része a te színvonalad és egyben igazol engem. Kikiáltottál erőszakosnak, mert nem hódolok be a gazdáidnak. Így lehet áldozat, akit hazug módon megvádolnak.
"Adja magát a kérdés, a metoo előtt nektek inceleknek hány nőtök volt?":
A meetoo előtt egy nővel szexeltem és 4 -el smároltam. A meetoo után 2020 előtt 2 nővel szexeltem és 3 -al smároltam. 2020, azaz a lezárások óta nincs matchem. A szórakozóhelyről 1 nővel smároltam, aki dél -amerikából származik. A magyar nőknek már nem vagyok elég a szexuálpiaci infláció miatt.
A munkahelyen lehet lenne esélyem, de ezt nem próbáltam meg. Egy igazi férfi dolgozni jár be, nem simpelni a nőket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!