Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?
Ha párkapcsolati piacon nem lenne ekkora egyenlőtlenség a nemek között, a szexuálisan frusztrált férfiak is ugyanúgy matchelnének, ahogy az átlagos nők, így a probléma számukra nem létezne, nem kényszerülnének a munkahelyi szerencsétlenkedésre.
Egy ilyen világban a meetoo mozgalom hatásai tényleg csak azokat a "főnökököket" érintenék, akik még ilyen körülmények között is ténylegesen kihasználják a hatalmukat arra, hogy nőkkel lépjenek szexuális kapcsolatban.
Tehát blackpill incelként én azt mondom, a meetoo mozgalom és a feminizmus összességében jó, csak terjedjen ki a párkapcsolati piacra is, ahol a férfiak az elszenvedői a nemek közti egyenlőtlenségnek.
A metoo mozgalom mellett nem a normális férfiak állnak ki, hanem azok a herélt kappanok, akikbe ez a csodálatos feminista generáció olyan sikeresen belenevelte a kollektív bűntudatot, hogy füttyszóra maguk ellen fordítják a pisztolyt. Az ilyen engedelmes idomítható pincsik a feminizmus férfiideáljai. A normális nők meg nem értik, hova lettek a férfias férfiak.
Nem, kiállni magadért és elutasítani a hazug vádaskodást meg mindig nem sovinizmus!
Nem tudom te milyen problémáról beszélsz. Az hogy a rondák kikopnak azt természetes szelekciónak hívják. Én is közéjük tartozom. Ha lenne állami/világszintű kötelező kivégzés ronda férfiaknak én dalolva mennék.
9: Én korábban blm ellenes voltam, de végignéztem pár streamet, ahol fekete incelek beszélnek arról, hogy a fekete férfiakat hogyan bélyegzik meg kizárólag a kinézetük miatt.
Megint csak ugyanaz a helyzet, ami a meetoo -nál. Azért mert téged dolgozó fehér férfiként gyakorlatilag selejtnek tekint a társadalom és senki sem foglalkozik a problémáiddal, nem jelenti azt, hogy más társadalmi csoportoknak nincsenek problémái, még ha azok annyira nem is komolyak, mint a tiéd.
15: Az viszont már nem normális, hogy a nők nem esnek hasonló természetes szelekció áldozatául. Nekik gyakorlatilag elég nem enni annyit, mint egy viziló és minimálisan adniuk magukra és már jön is a férfiaktól gyakorlatilag bármi egyéjszakástól családalapításig.
Azok a nők meg, akik annak ellenére, hogy genetikai selejtek, kövérek és még csak nem is adnak magukra semmilyen szinten, még mindig megkaphatnak egy felső 10 -es férfit szexre és nyugodtan jöhetnek fel utána panaszkodni, hogy a hosszútávúra már nem kellettek.
Az is baromság, hogy a ronda férfiak kopnak ki. Online konkrétan kizárólag a legszebb férfiaknak van esélye, a többiek munkahelyi simpelésre kényszerülnek, aminek meg látjuk az eredményét a meetoo mozgalom formájában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!