Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?
"Ne tagadjuk a valóságot. A 30 alatti férfiak fele incel"
Erre hivatalos statisztika, forrás van? Mert az én mikrokörnyezetemben nem ezt látom, azért kérdezem..de lehet, hogy a te mikrokörnyezetedben más a dolog, azt nem tagadhatom mivel mindannyian más környezetben nőttünk fel, vagyunk jelenleg így nem tapasztalhatjuk 100%_ig ugyanazt.
Ezért kérek erre hivatalos forrást, nem incelwiki-t meg hasonló incel irományokat mert azok csak részigazságokat tartalmaznak...
42: Nem fogom megkeresni. A lényeg, hogy erre van hivatalos megkérdezésen alapuló statisztika.
Incelmatics streamen kettőt is láttam. Az egyikben a 30 alatti férfiak 30% -a szűz, a másik meg arról szól, hogy 50% -a az egyetemista férfiaknak nem szexelt az elmúlt évben (definíció szerint 6 hónap kell az incelséghez - ezért vagyok én is incel jelenleg).
A kereséssel az a gond, hogy gyakorlatilag végignéztem az összes incelmatics videót, amiből van amelyik 7 óra is megvan. Másik dolog, hogy mivel erről már 2015 -ben is láttam indexes cikket, annyira egyértelmű a probléma, hogy nincs mit mondani róla. Korábban az itteni kérdéseimben linkeltem már többször is az egyiket.
Washington post, tehát nem hazudik arról, hogy volt ilyen tanulmány. Magához a tanulmányhoz egyébként még hozzátenném, hogy:
- 2020 után az ismerkedés online is a szórakozóhelyeken is sokkal brutálisabb lett. A lezárások feloldása ezen nem javított semmit. A mostani helyzet valószínüleg rosszabb lenne.
- Az ilyen kutatások megkérdezésen alapulnak és manapság egyre több férfi hazudik. Ismerek is ilyen férfit a való életből is.
- Egyre elfogadottabb a prostitúció. Aki ezt felhasználja, a maradék 71% -ban lesz.
43
Tehát akkor a definíció szerint aki 6 hónapja nem szexelt az incel? És aki párkapcsolatban, házasságban él és nem szexel ennyi ideje az is a definíció szerint incel akkor? Amúgy ez a 6 hónap szex nélkül semmi, én 23 évesen vesztettem el tehát megtanultam másra koncentrálni. Az nem jó, ha az ember állandóan ezen hergeli magát, 2-3-5-10 perces örömért..attól függ, ki mennyi idő alatt megy el. De most jut eszembe, el is lehet menni a prostihoz, ha csak a szex a cél...mert így akkor el is lehetne kerülni az incelséget, nem?
"És aki párkapcsolatban, házasságban él és nem szexel ennyi ideje az is a definíció szerint incel akkor?":
Igen. Én ezt nem is nagyon nevezném kapcsolatnak egyébként.
"Amúgy ez a 6 hónap szex nélkül semmi, én 23 évesen vesztettem el tehát egtanultam másra koncentrálni.":
Én is hasonlóan voltam vele és másra is koncentráltam évekig. Aztán elegem lett belőle, hogy nincs rendes szexuális életem.
"Az nem jó, ha az ember állandóan ezen hergeli magát, 2-3-5-10 perces örömért..attól függ, ki mennyi idő alatt megy el.":
Pár hete nem is írtam, aztán nem bírtam ki és ma reggel felmentem Tinderre -> jött a szokásos csalódás majd a feszültség levezetése gyk -n. Ez nem befolyásolja a válaszaim igazságtartalmát.
Hát elnézve a trendeket, eléggé aberrált irányba megy a világ.
Meg Johnny Depp és Amber Heard sztorija is eléggé elgondolkodtató, hogy hogy lehet valakit szinte lenullázni hamis vádakkal.
49: Az egyenjogúság már megvan az 50es évek óta egyébként. A feminizmus hivatalosan nem egyenjogúságot, hanem egyenlőséget a nemek között az élet minden területén.
A gond, hogy a legkeményebb egyenlőtlenség az inceleket érinti. Egy igazi feminista nő ma az inceleket képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!