Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora kárt tett a metoo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora kárt tett a metoo mozgalom a társkeresés folyamataiban?

Figyelt kérdés
Ez a videó gondolkoztatott el: [link]

2022. ápr. 27. 20:57
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
90%
Nem, tudod a nőkre lehet másképp is tekinteni mint dugásra való lyukakra. És a normális lelkű férfiak társként/barátként/érző lényekként tekintenek rájuk, és eszükbe sincs megerőszakolni senkit. Sokat elmond rólad, hogy szerinted mindenki csak arra feni a fogát hogy gyanútlan nőket erőszakoljon meg céges bulikon. És épp ezért zavar téged és a fajtád a metoo.
2022. ápr. 27. 22:28
 42/53 anonim ***** válasza:
95%

"Ne tagadjuk a valóságot. A 30 alatti férfiak fele incel"

Erre hivatalos statisztika, forrás van? Mert az én mikrokörnyezetemben nem ezt látom, azért kérdezem..de lehet, hogy a te mikrokörnyezetedben más a dolog, azt nem tagadhatom mivel mindannyian más környezetben nőttünk fel, vagyunk jelenleg így nem tapasztalhatjuk 100%_ig ugyanazt.

Ezért kérek erre hivatalos forrást, nem incelwiki-t meg hasonló incel irományokat mert azok csak részigazságokat tartalmaznak...

2022. ápr. 27. 23:16
 43/53 anonim ***** válasza:
8%

42: Nem fogom megkeresni. A lényeg, hogy erre van hivatalos megkérdezésen alapuló statisztika.

Incelmatics streamen kettőt is láttam. Az egyikben a 30 alatti férfiak 30% -a szűz, a másik meg arról szól, hogy 50% -a az egyetemista férfiaknak nem szexelt az elmúlt évben (definíció szerint 6 hónap kell az incelséghez - ezért vagyok én is incel jelenleg).

A kereséssel az a gond, hogy gyakorlatilag végignéztem az összes incelmatics videót, amiből van amelyik 7 óra is megvan. Másik dolog, hogy mivel erről már 2015 -ben is láttam indexes cikket, annyira egyértelmű a probléma, hogy nincs mit mondani róla. Korábban az itteni kérdéseimben linkeltem már többször is az egyiket.

2022. ápr. 27. 23:32
 44/53 anonim ***** válasza:
35%
2022. ápr. 27. 23:33
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Washington post, tehát nem hazudik arról, hogy volt ilyen tanulmány. Magához a tanulmányhoz egyébként még hozzátenném, hogy:

- 2020 után az ismerkedés online is a szórakozóhelyeken is sokkal brutálisabb lett. A lezárások feloldása ezen nem javított semmit. A mostani helyzet valószínüleg rosszabb lenne.

- Az ilyen kutatások megkérdezésen alapulnak és manapság egyre több férfi hazudik. Ismerek is ilyen férfit a való életből is.

- Egyre elfogadottabb a prostitúció. Aki ezt felhasználja, a maradék 71% -ban lesz.

2022. ápr. 27. 23:42
 46/53 anonim ***** válasza:
95%

43

Tehát akkor a definíció szerint aki 6 hónapja nem szexelt az incel? És aki párkapcsolatban, házasságban él és nem szexel ennyi ideje az is a definíció szerint incel akkor? Amúgy ez a 6 hónap szex nélkül semmi, én 23 évesen vesztettem el tehát megtanultam másra koncentrálni. Az nem jó, ha az ember állandóan ezen hergeli magát, 2-3-5-10 perces örömért..attól függ, ki mennyi idő alatt megy el. De most jut eszembe, el is lehet menni a prostihoz, ha csak a szex a cél...mert így akkor el is lehetne kerülni az incelséget, nem?

2022. ápr. 27. 23:44
 47/53 anonim ***** válasza:
22%

"És aki párkapcsolatban, házasságban él és nem szexel ennyi ideje az is a definíció szerint incel akkor?":

Igen. Én ezt nem is nagyon nevezném kapcsolatnak egyébként.

"Amúgy ez a 6 hónap szex nélkül semmi, én 23 évesen vesztettem el tehát egtanultam másra koncentrálni.":

Én is hasonlóan voltam vele és másra is koncentráltam évekig. Aztán elegem lett belőle, hogy nincs rendes szexuális életem.

"Az nem jó, ha az ember állandóan ezen hergeli magát, 2-3-5-10 perces örömért..attól függ, ki mennyi idő alatt megy el.":

Pár hete nem is írtam, aztán nem bírtam ki és ma reggel felmentem Tinderre -> jött a szokásos csalódás majd a feszültség levezetése gyk -n. Ez nem befolyásolja a válaszaim igazságtartalmát.

2022. ápr. 27. 23:53
 48/53 VincentLaw ***** válasza:
73%

Hát elnézve a trendeket, eléggé aberrált irányba megy a világ.

[link]

Meg Johnny Depp és Amber Heard sztorija is eléggé elgondolkodtató, hogy hogy lehet valakit szinte lenullázni hamis vádakkal.

2022. ápr. 28. 10:52
 49/53 anonim ***** válasza:
74%
Most a feminista logika szerint minden normális ember Amber Heard mellett áll, mert ha Johnny Depp nem bántalmazta volna akkor nem vádolná ezzel. A feminizmus nem tud mit kezdeni a rosszindulatú, hazug, zsarnok nőkkel és a férfiáldozatokkal, mert elvi szinten nemlétezőnek tekinti ezeket. Ha mégis találkozik velük, akkor letagadja. Garantálom, hogy nem ez az első ilyen eset, de most hátha kinyílik a világ szeme és meglátja, mit képvisel valójában ez a mocskos ideológia. Mert hogy már köze nincs a nők egyenjogúságához, az biztos.
2022. ápr. 28. 11:18
 50/53 anonim ***** válasza:
6%

49: Az egyenjogúság már megvan az 50es évek óta egyébként. A feminizmus hivatalosan nem egyenjogúságot, hanem egyenlőséget a nemek között az élet minden területén.

A gond, hogy a legkeményebb egyenlőtlenség az inceleket érinti. Egy igazi feminista nő ma az inceleket képviseli.

2022. ápr. 28. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!