Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik/fiúk/férfiak! Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik/fiúk/férfiak! Nálatok az instagram/facebook sztori nézegetés mit jelent? Ez csak egy unaloműző dolog?

Figyelt kérdés

Akkor is megnézitek, hogy mit rak ki az adott lány, ha nem érdekel titeket, mint nő?

Szerintem a nők kicsit túlgondolják ezt az “úristenmegnézte a sztorimat” dolgot. Összefoglalva, csak akkor nézitek meg, ha az az adott nő érdekel, vagy csak unalomből pörgetitek és meg sem nézitek, hogy ki tette ki?

2022. ápr. 26. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Csak azét nézem meg, aki érdekel
Végignézem mindig mindenkiét
Azt se tudom kiét nézem, csak pörgetem
Akkor sem nézem meg, ha érdekel az az adott nő
Soha nem nézem meg senkiét
Mindenkiét megnézem, de csak akkor reagálok, ha érdekel a nő
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hiányzik a válaszok közül:

Nincs Instagram-mom.

2022. ápr. 26. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, ezért nem szavaztam, de kismilliószor van olyan, hogy véletlenül rákattintok, vagy megnézem valakinek a sztoriját, aztán elfelejtek kilépni, és a háttérben végigmegy mindenen, vagy ha valami érdekesnek tűnik, attól függetlenül rákattintok, mennyire érdekel a kirakó személye. Vagy tényleg unaloműzésből végigpörgetem, miközben sorban àllok a kasszánál… Szóval szerintem ebbe belelátni bármit is túlzás.
2022. ápr. 26. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon ritkán nézek ilyen sztorikat másoktól. Totál érdektelen számomra. Ha rákattintok, akkor láttam valami érdekeset.

Van egy csaj az ismerőseim között aki rúdtáncol és állandóan ilyeneket rak ki ahogy picsanadrágban pörög a rúdon terpesztve. Na ő az egyetlen akiét rendszeresen nézem. :D

2022. ápr. 26. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb ember baromira nem veszi ezt komolyan és alapból nem kell többet belelatni.

DE! Azért van 1-2 eset ahol lehet jelentősége. Velem is volt, barátnőmmel is, hogy amikor sejtettük hogy tetszünk x-nek és kitettünk valamit, az illető szinte mindig elsőként nézte meg. Olyan emberekről volt szó akikről lehetett tudni hogy azért van életük.

De ez még jóval régebben volt.

2022. ápr. 26. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
kb. unalom ellen de csak néha
2022. ápr. 27. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!