Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetkòs pasik jobban bejönnek a nőknek mint akinek nincsen tetoválása?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 16:27
11/16 anonim válasza:
igen, erről már voltak kutatások. ha jól rémlik valami 80%-uk preferálja a tetkós férfiakat.
12/16 anonim válasza:
kedvencem a kulcscsontra tetovált életbölcsességek xdd
13/16 anonim válasza:
Nekem nincs ,de nem volt problémám.
Voltak tetovált bnőim is.
Különösebben nem tud érdekelni ez a tetovalás dolog.Főleg mikor komoly 50 es óvónéni felkarján,vagy a viszeres lábán ott virit vmi abra.Hát elég fura.De ettől eltekintve nem különösebben zavar.
14/16 anonim válasza:
11 ja mert ők azokra a tetkós férfiakra emlékeznek akiken egyébként is megakadt a szemük. Én azt látom hogy törpe-cingár fiúkák meg libidót hervasztó ducicsajok is szét vannak varrva. Látatlanban viszont mindenki a balhés de megváltoztatható sármos rosszfiút meg a hiányos öltözete okán tetkót villantó végzet asszonyát képzelik el tetkósként
15/16 anonim válasza:
Van akinek igen, van akinek nem. Nekem pl nem.
Régebben tetszettek a tetkók, amíg még ritkább volt, menőnek, bevállalósnak gondoltam. De akkor még egyrészt fiatalabb is voltam, másrészt azóta kb minden második embernek van valami uncsi szar tetoválása, szóval már inkább azt tartom menőnek és bevallalósnak, akinek nincsen.
Vannak persze szép, igényes tetoválások is, az semleges, nem tetszik, de nem is gondolom bénának. A legtöbb tetkó viszont sajnos béna.
16/16 anonim válasza:
Amelyik nőnek van tetoválása, valószínűleg egy ízléses tetoválás imponalni fog. Akinek viszont nincs (és nem is akar), nagy valószínűséggel zavarni fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!