Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder super like-nak van értelme?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem szimpla jobbra húzás, hanem a másik kap róla azonnal értesítést.
2022. ápr. 25. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól nézel ki, van. Egyéb esetben leszarják a super likeot is
2022. ápr. 25. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van :) én mindig nagyon örülök neki ha kapok!!
2022. ápr. 25. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Kinézet számít. Ha jól nézel ki super like max picit gyorsít a folyamaton, de amúgy előbb-utóbb Tinder besorolja a profilodat a csaj deckjébe és match lesz így is úgy is. Én erre nem költenék, ha jól néznék ki lenne amúgy is match dögivel. Ha meg nem, akkor meg l. előző pont. Totál nem fogsz semmire menni vele.
2022. ápr. 25. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy hónapig küldözgettem super likeokat, amíg Platinum aktiválva volt. Már nem emlékszem pontosan mennyit, de 100 fölött szerintem. Talán 1-2 match lett belőle.
2022. ápr. 25. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj vele, hogy nagyon könnyű véletlenül osztogatni őket, ezért nem veszi senki komolyan. Sok csaj bemutatkozásában ott van, hogy “a szuperlájk véletlen”. Erre jó megoldás lenne, ha küldés előtt feldobna egy megerősítő üzenetet, amit le kell okézni. De ez nyilván nem érdeke a tindernek, direkt úgy van kitalálva, hogy szórd csak a drága szuperlájkokat tök random.
2022. dec. 20. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!