Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben van értelme újból ráírni egy nőre?
Tinderes ismerkedésről van szó. Egyelőre még csak ott beszélgettünk. Egyébként teljesen kölcsönös a társalgás. Pár napja írt, hogy most 2 napig nem igazán fog tudni írni. Írtam rá, hogy semmi gond, illetve folytattam a korábbi levelezésünket, mivel úgy gondoltam h ír ha ismét otthon lesz és ráér. Már több mint három napja semmi reakció tőle. Mondta h nem lesz ideje írni, míg távol van, de azóta már haza kellett érnie. Elvileg pénteken, de még most sem írt semmit.
Van értelme ilyen esetben írni neki ismét? Vagy ha akar úgy is ír?
Azért nem egyértelmű számomra, mert már többször is megkaptam h nem küzdök a nőkért, pedig ők ezt szeretik és imponál számukra. Én pedig mindig úgy vagyok, hogy az a jó, ha az egész ismerkedés kölcsönös akaráson áll. Korábban hasonló esetekben mindig hagytam a fenébe. Mi lenne a jó döntés.
Nyilván szimpatikus a lány, ezért is írtam ki a kérdést, bár személyesen még nem találkoztam vele
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyébként 30 körüliek vagyunk
Nos, a valasztasi lehetosegeket olvasva en sem ismerkednek veled a tovabbiakban.
32/n
Nagyon meglepődtem a szavazáson. Én azt gondoltam, hogy mindenki azt fogja írni, hogy nincs vesztenivalóm...
3#
Miért?
Leprást, bocsi.
Amúgy ír rá. Érdeklődj kedvesen, h meilyen volt az útja. Ha ő is veszi a lapot, nyert ügyed van. Minden folytatódhat ott, ahol abbahagytátok.
Egy utazás rém kimerito, tele problemaval, és tele új élményekkel. Ilyenkor az emberlanya nem az ismerkedésre fókuszál. És igen, nincs egy perce sem, meg kedve sem, h a tarskeresest erőltesse. Írj rá nyugodtan, nincs mit veszítened. 😊
#3 vagyok.
A heteskenek semmi tapasztalata, de ossza itt azt a 0 eszet. Fogadd meg a tanacsat, irj ra nyugodtan, kicsit sem fogja nyomulasnak venni.
Kimerito ut? Viccelsz? Eletedben nem utaztal, maximum a sarokig es vissza. Remelem vagod.
Ha valakit igazan erdekelsz,akkor szakit rad idot, meg akkor is ha vilagkoruli utra ment! Aki mesekonyvon es Csipkerozsikan el meg ilyen venlanykent is mint a 7-es, az nyilvan nem tudja ertelmezni azt, ami amugy nyilvanvao. 💩😂😂😂😂😂😂
Lehet, hogy meg fog irni, de hidd el az irantad valo erdeklodese korantsem egyello a tieddel.
Engem mindenkepp keruljenek a ferfiak, mert evek ota van parom es koszonjuk minden csodas koztunk.
9#Köszönöm a bíztatást!
8# Ebben nyilván igazad van, hogy neki kevésbé vagyok érdekes,mint ő nekem. Ez viszont később változhat szerinted? Akár egy személyes találkozó alkalmával. Szerinted nem ér meg ennyi fáradalmat, hogy akár jó dolog is kialakulhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!