Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme fizikai vonzalmon nélkül randizni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok. Megismerkedtem egy férfivel, aki nagyon kedves, udvarias, hasonló az élethez való hozzáállásunk, és hosszútávon ugyan azt akarjuk. A probléma az, hogy fizikailag nem vonz, de nagyon jól érzem magam a társaságában. Ő 34 éves. Külföldön élünk (nem európa), és mindketten nehezen tálalunk párt azonos értékekkel. Van értelme ezt így folytatni? Volt már arra példa, hogy a vonzalom később alakult ki egy kapcsolatban, de tartok is egy picit ettől.2020. aug. 18. 14:56
1/3 anonim válasza:
Ha nem adsz esélyt arra hogy esetleg kialakuljon sose tudod meg.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, ha látsz rá esélyt, hogy esetleg idővel kialakuljon a vonzalom iránta benned, akkor simán. Én nem ilyen típus vagyok, nekem ha valaki első látásra nem jön be, akkor később sem fogok tudni vonzódni hozzá, márpedig azért egy kapcsolatban ez elég fontos szempont lenne. Anélkül barátkozni lehet, de egyébként együtt élni párként szerintem kínzás. Viszont ha te az a típus vagy, akinek sem a szenvedély, sem a szex, a szerelem, meg ilyen dolgok nem fontosak, hanem racionális alapon tudsz párkapcsolati döntéseket hozni, akkor nincs vesztenivalód. Egy pár randit megejthettek, hátha, de csak azért mert arrafelé ritka madár egy ilyen pasi, én nem kényszeríteném magam kapcsolatba vele, ha amúgy nem jönnél vele össze.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen esetem, én párszor randiztam vele, de maximum a csókig jutottunk, és az sem volt túl jó vele. Rájöttem hiába erőltetem, nem fog menni. Pedig vitt étterembe, ide- oda,jól is keresett nagyon. És mégse :D Kell az a fránya kémia. Az más kérdés, hogy akivel meg megvolt a nagy vonzalom, szuper szex, az vagy minden héten más nőt dugnék típus, vagy házas 😂 de még bizakodom :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!