Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek még így értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek még így értelme?

Figyelt kérdés

4eve vagyok egyutt a parommal, o az elso igazi szerelmem es komoly kapcsolatom. Lekuzdottunk mar rengeteg akadalyt egyutt, voltak rossz idoszakaink. Most nem mondanam, hogy rossz a kapcsolatunk, de nem vagyok boldog benne, ugy erzem, en mindig a masodik vagyok neki es magamnak is. Kontrollalva erzem magamat es hatterbe szoritva. Elso komoly kapcsolat reven nem tudom, hogy ebbol lehet meg kiut, helyre tudnank hozni? Mi az a pont, ahol tenyleg mar szakitani erdemes/kell? Nyilvan egy ido utan elmulik a langolo szerelem, emiatt nem szeretnem eldobni ezt a kapcsolatot, nem akarok az lenni, aki 40evesen is az orokkel tarto problemamentes, izgalmas, mesebeli szerelmet kutatja, de normalis, ha igy erzek? Probaltam szolni neki, megbeszelni vele, neha azt hittem, hogy meg is erti, megse valtozott semmi. Kozben meg, ha a szakitasra gondolok, mar az is faj, ugy erzem, meg mindig nagyon szeretem... Regen annyira megertettuk egymast, o volt az elso fiu, akinel tenyleg azt ereztem, hogy a lelki tarsam es a baratom is.

De mellette pl joban lettem egy ferfi munkatarsammal, sokat beszelunk munkaidon belul es talan meg is tetszett, ami miatt buntudatom van, de kozben arra gondolok, hogy ez amiatt van, mert nem kapok semmit mar ettol a kapcsolattol, hianyzik a torodes, az, hogy valakinek en legyek az elso, hogy valaki meg akarjon erteni es hallgatni, hogy valaki vegre vigyazzon ram is, ne mindig en a masikra.

Szerintetek butasag ez? Erdemes folytatni ezt a kapcsolatot? Lehet ez meg jo? Volt olyan tapasztalatotok, hogy ilyen allapotbol ujra jo lett a parkapcsolatotok?

22l

2020. júl. 7. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseidről írtál, de a konkrétumokról semmit, ezért nem lehet megítélni, hogy lehet -e, és ha igen, akkor hogyan változtatni! A kontroll semmiképp sem jó, illetve ha a te igényeid a legutolsók a sorban, akkor mindenképp érdemes változtatni, nem szolga, vagy szexjáték vagy.
2020. júl. 7. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Üljetek le 4 szemközt és próbáljátok megbeszélni a gondotokat, mit érezték, mit szeretnétek, mi legyen a továbbiakban...stb.

Ha, mindezek után sincs javulás a kapcsolatotokban, akkor nem érdemes folytatni. Még nagyon fiatal vagy. Előtted az élet, ha nem érzed jól magad, akkor lépj tovább.

2020. júl. 7. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Az új mindig izgi, de ezzel logikvál 3 havonta új kapcsolatba lehet ugrani. Konkrétumokat nem írtál, de amúgy igen, ilyen az élet ez a normális. Másfelől tipik női hozzáállás. Nincs gond, akkor CSINÁLOK és BOLDOGTALAN leszek. A boldogság nem tartós állapot, soha nem is volt és nem is lesz, ezután futni értelmetlen és ezzel ellent is mondasz az egésznek.
2020. júl. 7. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Jólvan, akkor írok konkrétumokat: pl féltékeny, hogyha elmegyek egy barátnőmmel (ami hozzáteszem, kb 1-2havonta esik meg és sose bulizni megyek, csak délutáni beszélgetős találkákra). Ki van akadva, hogx vele nem programozok eleget, de tőlem várja, hogy mindent szervezzek le, ő semmit nem csinál. Folyamatos hangulatingadozásai vannak, amiz elvár, hogy toleráljak. Semmiben nem hallgat rám, merthoyg én csak ki akarom oktatni, de hogyha valami balul sül el, akkor alap, hogy segítsek neki és vállaljam ugyanúgy a következményeket. Szüksége van rá, hogy megértsem, ha pl munkahelyen van valami gond vagy egyszerűen csak rossz a hangulata, ez természetes. De fordítva már nem működik, ha nekem van rossz kedvem vagy nehéz időszakom, az teljesen hidegen hagyja.

Emellett tud gondoskodó lenni, ha jó a kedve és bizonyos dolgokat úgy érzem, csak ő érthet meg. Ő az első, aki mondta, hogy büszke rám és arra, amit elérek. Külsőleg is mindig elfogadott és bíztatott, hogx szeressem énnid magamat. Ha nagy baj van, akkor tényleg itt van nekem.

Ezért nem egyértelmű egyáltalán, vannak nagyon jó és nagxon rossz dolgok benne és a kapcsolatunkban, teljesen ambivalens...

2020. júl. 8. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért, kell leülni és elmondani ezt neki, megbeszélni ezt, amit ide leirtál.
2020. júl. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!