Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen esetben van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben van értelme újból ráírni egy nőre?

Figyelt kérdés

Tinderes ismerkedésről van szó. Egyelőre még csak ott beszélgettünk. Egyébként teljesen kölcsönös a társalgás. Pár napja írt, hogy most 2 napig nem igazán fog tudni írni. Írtam rá, hogy semmi gond, illetve folytattam a korábbi levelezésünket, mivel úgy gondoltam h ír ha ismét otthon lesz és ráér. Már több mint három napja semmi reakció tőle. Mondta h nem lesz ideje írni, míg távol van, de azóta már haza kellett érnie. Elvileg pénteken, de még most sem írt semmit.

Van értelme ilyen esetben írni neki ismét? Vagy ha akar úgy is ír?

Azért nem egyértelmű számomra, mert már többször is megkaptam h nem küzdök a nőkért, pedig ők ezt szeretik és imponál számukra. Én pedig mindig úgy vagyok, hogy az a jó, ha az egész ismerkedés kölcsönös akaráson áll. Korábban hasonló esetekben mindig hagytam a fenébe. Mi lenne a jó döntés.

Nyilván szimpatikus a lány, ezért is írtam ki a kérdést, bár személyesen még nem találkoztam vele

Köszönöm szépen a válaszokat! Egyébként 30 körüliek vagyunk

2020. nov. 7. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nos, #8-as Disney hölgy. 😊 Amit rám akar tukmálni. Szerinte egy kapcsolat (főleg neten)...? Mindjárt hős szerelmesen indul... Itt nagyon kevésszer, ha vki földön jár és nem annyira elkeseredett. Nos, egy hölgy itt biztos nem az. 😊 Neten nem. Amíg meg nem történik a tali... Ő a Disney, azt hiszi, h netrol meg lehet találni első blikkre az igazit. Nos, a net egy álom, egy kivetitett vágy... Ha vki tidja ezt (normális), akkor tud határt is szabni. Mint például egy pár napra , míg mással lesz elfoglalva.

9-es voltam.

2020. nov. 7. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor a parommal meg ismerkedos fazisban voltunk, olyan helyen dolgoztam, ahol a napi ebedszuneten kivul kb szusszanni sem tudtam. Amikor csak tudtam, kikertem magam a mosdoba es onnan irogattam neki. Volt, hogy csak nehany szot! Szoval mindent meg lehet oldani, ha akarja az ember..

Az empatia nem arrol szol, hogy valakit biztatunk ugy, hogy aztan nagy valoszinuseggel koppan egy nagyot.

En nem irnek neki, hiszen egy uzenetre meg mindig nem valaszolt. Azt kivarnam. Ha nem tisztel meg annyival sem, hogy esetleg annyit irjon, hogy "Szia! Bocsi az elmult par napban nagyon el voltam foglalva, de hamarosan jelentkezek es mindent leirok:)!" - akkor nem eroltetnem. Ha valakit igazan erdeklunk, akkor ennyire veszi a faradtsagot, de tegy ugy ahogy gondolod...

2020. nov. 7. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
De miért neki kellene írni, amikor jelezte, hogy nem fog tudni #12? Sok itt a negatív ember, mint általában... Írj!! Nincs mit veszítened Kérdező. 😊
2020. nov. 7. 18:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Azóta sem írt. Hiába a szavazás állása, mégis azt döntöttem, hogy írok neki...
2020. nov. 8. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyugi. Ahogy a 9-es (🤓💩) irta, biztosan meg el van foglalva a borondok kicsomagolasaval, illetve meg maradt jo par rokon, akit korbe kell jarni, hogy elmeselje nekik a kemeny harom napos ut kalandjait! 😅😅😅🧳🧳🧳🗣️👤

Aztan majd te is sorra kerulsz!

2020. nov. 8. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!