Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, megsemmisül a pasi a szemetekben, ha bevallja, hogy a szerepcserés szex is izgatja?
A pegginget elég nehéz elhelyezni mind bondage-discipline, mind dominance-submission, mind sadism-masochism skálán, a játékszerek használatát meg pláne, amíg az örömszerzés célját szolgálják, nem a fájdalomokozásét vagy a dominanciagyakorlásét. Lehet, én vagyok a hülye/alulművelt a BDSM szókészletét illetően, de nem használnám a kinket a BDSM szinonimájaként, szerintem te ezt a kettőt mosod össze.
Abban egyetértek, hogy a normalitás relatív, az orál nem áll túl szoros kapcsolatban a szaporodással, és nem is mindig tekintették a setting annyira szerves részének, mint manapság (engem speciel nem is izgat, de mindig lepontoznak, ha ezt felvállalom, lol), szóval meglehetősen önkényes meghatározások ezek.
Persze, hogy meg.
Semmilyen szinten nem szeretnék én férfit dugni.
De jó lett volna egy kis magyarázat, hogy ez mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!