Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, megsemmisül a pasi a szemetekben, ha bevallja, hogy a szerepcserés szex is izgatja?
Persze, valakinek az okoz élvezetet!
Valakinek a kokain.
Attól még nem az a normális.
Egyáltalán nem zavarna, bár azt hozzáteszem hogy én egyébként is jobban szeretek a domináns szerepbe lenni.
Illetve szexuális téren megpróbálnék alkalmazkodni a páromhoz, pár dolog van amit nem tudok tolerálni de ez még nem az a kategória.
#20-ra reagálva: ne mosd össze a kinky viselkedést a kéjgyilkossággal. Van egy nem elhanyagolható különbség: a kéjgyilkos ártani akar a másiknak, míg a szerepcsere és a többi dolog kölcsönös beleegyezésen alapul, egyik féllel sem történik olyan, amit nem szeretne. Ez a kéjgyilkos áldozatáról nyilvánvalóan nem mondható el.
Egyébként pedig, mi alapján döntöd el, hogy mi a normális? Az normális, amit te csinálsz? Vagy az, amit mindenki csinál? Vagy mégis mi? :)
Igazán tanulhatnál egy kis türelmet meg elfogadást, az még senkinek nem vált a kárára.
Szerintem nagyjából vanilla vagyok, engem érdekel a pegging, és nem gondolom, hogy több köze lenne a BDSM-hez, mint annak, amikor a nőt csinálják seggbe (már elnézést), de szólj, ha szerinted az is beleesik a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!