Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, megsemmisül a pasi a szemetekben, ha bevallja, hogy a szerepcserés szex is izgatja?
Zavarna, mert az anál ki van zárva nálam. Valószínűleg elő sem hozakodna vele a párom, mert számomra minden módon undorító és ezt mindig a legelején közlöm.
Ha pedig valakinek erre valóban igénye van, soha nem lesz maximálisan elégedett a szexuális életünkkel, főleg abban a tudatban, hogy nekem undorító. Ha csinálja magának én nem akarnék róla tudni és főleg nem találkozni a segédeszközzel. Mégis hol mosná el? A csapban amibe bele eshet a fogkefe?
Szóval, valószínűleg hosszútávon a kapcsolat végét jelentené egy ilyen ellentét, de nem azért, mert, mint férfi szűnik meg a szememben, hanem mert olyan dologra vágyik, amitől undorodom, így meg nem lehet hosszútávon meglenni.
Őszintén leszarom, kit mi 8zgat,csak azt vagyok hajlandó csinálni, ami nekem is kellemes. Ez nem ez.
Az zavarna, ha ezzel nyüstölne, miután egyszer elmondtam az álláspontom
Nem semmisülne meg, amúgy is ki szeretném próbálni, hogy nem csak én dugom meg a pasikat.
18L
Engem nem zavarna, viszont én sem dugdosnék semmit a fenekébe(az ujjamon kívül). Sajnos nem szeretem a szexuális segédeszközöket, kiöli az egészből a varázst, akár az én "örömömre", akár az övére van. Azzal nincs bajom, hogy én teperjem le és ujjazzam meg a fenekét:)
Esetleg felcsatolhatóst tudnék elképzelni, egy alkalommal kipróbálásra, de akkor meg félnék, hogy kárt teszek benne, illetve mennyire tudom irányítani a dolgot.. Amennyiben nem ez a mindennapi együttlétünk, hanem a másik felállás, nekem még tetszene is a dolog.
9, ez szimplán hülyeség. Erősen eltérő preferenciák vannak. De, ettől függetlenül vannak vágyak, amikre nehéz partnert találni. Jellemzően azok, amik távol esnek a sima szextől.
Én nagyon szeretem az órát, mélytorok, szeretem az egyszerűbb kötözős játékokat, az enyhe fojtást. De messzire menekülnék az anál bármilyen formájától.
Szóval, még az se igaz, hogy aki erre, vagy arra nem nyitott, az minden mást is elutasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!