Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, megsemmisül a pasi a szemetekben, ha bevallja, hogy a szerepcserés szex is izgatja?
Nem.
De azt a "bevallást" még cizelláld.
Persze hogy meg.
Ha nem tud rád 0-24ben támaszkodni akkor már nem vagy értékes számára.
A nők ilye haszonelvűek sajnos.
Nálam nem,de ez teljesen egyén és kapcsolat függő.
Például vicces ahogy az anált is undorítónak érzik sokan,pedig
tud az jó lenni,csak el kell hozzá lazulni, és kívánni kell.
Akkor élvezni is fogod, ha nem is minden nap,de havonta párszor
simán.
Spec én is szeretem a szerepcserét nőként, de ez a válaszom szempontjából nem lényeg (nem kérek privátot, van hozzá párom).
Szóval ami az én szememben 'megsemmisítő', az az, amikor egy férfi szégyelli a vágyait, sunnyog, alig vallja be a partnerének, gáznak tartja, de azért csinálná.
Itthon nagyon torz a szexuális kultúra, álszentség, ítélkezés, elfojtás, amerre csak nézel.
Mikor a szexuális 'extrák' szóba kerültek a férjemmel, szemrebbenés nélkül meg tudtuk beszélni, kinek mi jön be, nem 'bevallanunk' kellett. Nekem ez magyon vonzó volt.
nem, én nagyon vágyom rá, ő egyelőre csak az ujjal való izgatást engedi. engem vonz ha bármilyen módon is, de domináns szerepbe kerülhetek.
de megértem, ha mást ez zavar, belőlem az váltanak ki megsemmisülést, ha bárhogyan is meg akarna alázni aktus közben
Pasiként, mondom, hogy vágd inkább le a farkad és add vissza a szülészorvosodnak.
Normális férfi nem izgul a segglyukára!
"Szerintem meg nem vagy abban a pozícióban, hogy eldöntsd, hogy mi a normális és ki mire izgul"
Már miért ne lennék?
"De gondolom az, hogy a nők s*gglyuka d*gható az alap, nem? "
- Nem az is gáz, ennyi erővel már edd meg amit kinyom!
Arra kéne használni a dolgokat amire valóak.
Attól az még nem lesz normális, ha másképp dönt!
Ezt kéne felfogni! Ennyi erővel minden lehetne "normális" akár a torokelvágós kéjgyilkosság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!