Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők Tinderes ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Matchelünk, elkezdünk beszélni. Teljesen normális mederben zajlik a beszélgetés, átmegyünk másik platformra, ott is beszélünk pár napot aztán nem írnak vissza. Elolvassák az üzenetem, de csesznek válaszolni. Mire jó ez?

26/F

2022. ápr. 24. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Van rajtad kívül másik 100 kérőjük ilyenkor. Valamelyikkel jobban összeillett a nő, azaz a csávó jobban nézett ki, mint te.
2022. ápr. 24. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Meguntak...unalmasnak gondolnak.

Akadt màs akit jobbnak gondolnak így téged hanyagolnak.

2022. ápr. 24. 21:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Undorító, hogy ezt nem lehet közölni…
2022. ápr. 24. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
A nők valószínűleg nem csak veled beszélnek lehet közben találtak olyat akik jobban bejön nekik. És ez egyszerűbb mint megírni hogy mi a helyzet ilyenkor szoktam visszaírnak csak nem neked,találsz jobbat.
2022. ápr. 24. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanezt csinálják a pasik is. Nekem volt olyan, hogy kedvesen kérdeztem, hogy milyen napja volt és vártam a választ, de hiába.... Tiltott. 😅😅😅 Olyan is volt, aki lebeszelt randi előtt egy órával tiltott szó nélkül.

A probléma valóban azzal van, hogy hatalmas a felhozatal és sokan nem veszik a fáradságot, hogy közöljék, hogy no way.

2022. ápr. 24. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Találnak jobbat, de arra már képtelenek, hogy ezt gerincesek közöljék.
2022. ápr. 24. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

vagy a platformon ahova átmentetek látott valamit, amit korábban nem.

Én pl voltam úgy, hogy átmentünk facebookra és láttam róla több fotót aztán rájöttem, hogy nem is tetszik. Most mégis mit írjak neki ilyenkor? a Tinder képeiden helyesebb voltál, mint amiket itt látok, ezért nem akarom folytatni a beszélgetést.

2022. ápr. 24. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:

"a Tinder képeiden helyesebb voltál, mint amiket itt látok, ezért nem akarom folytatni a beszélgetést.":

Na ebből is látszik, hogy a személyiség semmit sem ér.

2022. ápr. 25. 00:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Annyi korrektséget azért elvárhatok szerintem hogy közölje hogy ennyi volt… nem csak bszik visszaírni…
2022. ápr. 25. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem fog ennyire se visszaírni vannak ilyenek sajnos ez az egyszerűbb módja a lezárásnak.
2022. ápr. 25. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!