Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők Tinderes ismerkedés során?
Matchelünk, elkezdünk beszélni. Teljesen normális mederben zajlik a beszélgetés, átmegyünk másik platformra, ott is beszélünk pár napot aztán nem írnak vissza. Elolvassák az üzenetem, de csesznek válaszolni. Mire jó ez?
26/F
Meguntak...unalmasnak gondolnak.
Akadt màs akit jobbnak gondolnak így téged hanyagolnak.
Ugyanezt csinálják a pasik is. Nekem volt olyan, hogy kedvesen kérdeztem, hogy milyen napja volt és vártam a választ, de hiába.... Tiltott. 😅😅😅 Olyan is volt, aki lebeszelt randi előtt egy órával tiltott szó nélkül.
A probléma valóban azzal van, hogy hatalmas a felhozatal és sokan nem veszik a fáradságot, hogy közöljék, hogy no way.
vagy a platformon ahova átmentetek látott valamit, amit korábban nem.
Én pl voltam úgy, hogy átmentünk facebookra és láttam róla több fotót aztán rájöttem, hogy nem is tetszik. Most mégis mit írjak neki ilyenkor? a Tinder képeiden helyesebb voltál, mint amiket itt látok, ezért nem akarom folytatni a beszélgetést.
"a Tinder képeiden helyesebb voltál, mint amiket itt látok, ezért nem akarom folytatni a beszélgetést.":
Na ebből is látszik, hogy a személyiség semmit sem ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!