Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 700 mar eleg arra h talaljak egy lanyt aki a penz miatt jarna velem?
#41-nek: egy anonim fórumon mégis minek kamuznék?
(Amúgy valóban füllentettem egy kicsit, mert nem kriptóból, hanem egy hasonló, spekulatív eszközből jött össze a pénz, full legálisan, adózva, csak nem akartam itt feleslegesen részletezni és annak sem örülnék, ha véletlenül valaki rám ismerne. A 80M sem stimmel, mert a valóságban 88M volt, de ez sem változtat a történeten. Minden más betű szerint a valóság).
#43-nak: abból a 80-ból még '18-ban vettem 75-ért egy házat, az azóta lazán duplázott :D Közben a "polgári" fizetésem is hoz szépen, ld. a #35-ös kommentet. Szóval azért jóval több van 88-tól, de 180-tól is...
A többi része korrekt. Sőt, hogy idegesítselek, egyik nevezett sincs a top100-as listán, de az egyik top5-ösnek a fia szintén abba a tágabb ismerősi körbe tartozik. Illetve a 100-as listáról egy másiknak dolgozom (részben).
Na, megyek is élni a senkik uncsi életét...
#46-nak:
Elég speciális területen vagyok. Itt a beugró szint 2-3 milliárd és kormányzati kapcsolatok. A területen a másik privát cégnek a "gazdája" szintén a top100-as listán van...
Gondolkodom vállalkozásban, de az mindenképp szakmán kívüli lenne. Mert ha annyi pénzem lenne, hogy szakmán belül próbálkozzak, akkor inkább a Maldív-szigeteken lógatnám a lompost életem végéig, nem pedig egy céggel szopnék...
#17: Ne kamuzzál már te nyomorék! Milyen 3,5-4 milla?
Balin (ami köztudottan drága utazási célpont) 12 nap SZEZONBAN, augusztusban 2 790 euro/fő, ami 1,1 millió mostani nyomott árfolyamnál.
All inclusive egy luxusszállodában. Szervezett programokkal.
Egy olyan helyre, ahol a hátizsákos turizmust csak repülőjeggyel, illetékekkel nem úszod meg oda-vissza 300-ból és egy közepes AirBnB apartman is a másik 300-as a kaját meg ennyi időre ha nem étteremben kajálsz de nem is a helyi bozóthúsos helyről, akkor mondjuk kihozod 50-ből úgy, hogy 1-2 helyi specialitást is megkóstolsz már az ár felét túlhaladtad.
#24: Mert az átlagosnál sem garantálja senki, hogy nem csal meg. Olyan nő nincs, akire nincs igény, de neked illene kívánni őt még idősebb korában is, ha meg már fiatalon is csúnya, akkor öregen csak még csúnyább lesz.
Szeretni meg nem a külseje alapján fog. Ha igazán szeret, akkor instamodellként is melletted marad, ha meg csak kényszerből, megalkuvásból van veled, mert előnytelen a külseje, akkor alig fogja várni az alkalmat, amikor végre odadobhatja magát egy olyannak, aki igazán beindítja és érdeklődik iránta és nem azt fogja nézni, hogy megcsal téged, hanem hogy ne bukjon le.
A nők tették ilyenné a férfiakat. Nincs már hűség, nincs már elköteleződés. Olyan nők beszélnek hűségről, akik végigdugatták magukat rengeteg férfivel fiatalon.
A törvény pedig a nő oldalán áll házasságtörésnél. Meg akkor is, ha a férfi nem a saját gyerekét neveli, mert mástól esett teherbe a nő.
Ezekkel olyan jogokat adtak a nőknek, hogy a férfi számára olyan az egész, mintha egy csőre töltött fegyvert szegeznének a fejéhez és szóban megígérik, hogy nem húzzák meg a ravaszt. Nem túl megnyugtató.
Ezért kéne elköteleződnünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!