Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 700 mar eleg arra h talaljak egy lanyt aki a penz miatt jarna velem?
700 ezer semmire sem elég!
Ahhoz hogy a pénzedért rád nézzenek, kell egy f . sza kecó, ez legalább 100 milla!
Ha nagyon spórolsz havi szinten félrerakhatsz 400 ezret.. ez se könnyű
Ez évente mondjuk 5 millió Ft ha NAGYON spórolsz
Még így is 14 évet kell várnod egy ilyen lakásra!
Jobbfajta kocsi jelenleg 20 milla, erre csak 4 évet kell spórolnod!
És akkor még nem beszéltem drága ruha, öltöny, óra! Drága hobbik, nyáron vitorlázás stb... mindig legújabbb Iphone... lehetetlen félrerakni 700 naka felét is... reálisabb hogy mondjuk 200 e-t raksz félre... hát úgy 25 év múlva lesz is menő lakásod....
Kérdező ez mi?
Havonta csak enynit keresel?
én elsőnek azt hittem heti lové, az már elfogadható volna.
Így marad neked is a borsodi,nyírségi roma lányok badoo-s reglapjainak a nézegetése.
Ennyi pénzzel talán ők szóba állnak veled, de azok közül se mindegyik.
12.
Lakasom mar van egy 2 szobas a baranyai teren
Auto is van egy audi a6
Egyikhez se kellet kolcson
Ilyen nettó fizetések egyébként nem is léteznek.
Bruttóban kapod a fizudat az valami kerek szám a nettó mindig valamilyen nem kerek szám.
Sztem ha van egy a6-os Audid az már önmagában elég a csajozásra
A 700 ezres fizu is sztem nagyjából oké, azért ne várd h ettől hasra essenek, de legalább majd nem tartanak csórónak
Az a lényeg h 700 ezret keresel próbálj úgy élni mint aki 1,5-2,5 millát keres... drága cuccok stb
Mindenhez tartozik egy szint, a 700 ezerhez is, csak a 2,5 millás fizuhoz jobb fajta csajok tartoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!