Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 350 elég arra, hogy szóba álljanak valakivel a nők?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 17:47
1/16 anonim válasza:
Nem. Ahhoz Nettó 80 IQra lenne szükség.
2/16 anonim válasza:
Nettó 200 is, én a 350 többszörösét keresem (IT ipar), de még így se tudom kompenzálni vele a kinézetemet. Múltkor volt egy hasonló kérdés, ott leírtam nekem milyen a teljes jutattási csomagom míg egy srác azt mondta 200 körül keres és simán voltak csajai. Kinézet kérdése. 10-15 millió esetén (adózás után) már esetleg szóba jöhet, hogy a pénzzel tudsz kompenzálni.
3/16 A kérdező kommentje:
Az enyém 125 feletti.
2022. ápr. 3. 17:51
4/16 anonim válasza:
Akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket.
5/16 Noren1989 válasza:
#3,tessék akkor hasznàlni. Az én farkam is 34centis, de mit sem ér, ha nem okozok orgazmust 🤭😉🤔😉😉😉😅
6/16 anonim válasza:
Elég, de ettől még nem fog hozzád szólni senki.
Amúgy a múltkor nem 600k-t kerestél? Kirugtak, vagy mi?
7/16 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam ki.
2022. ápr. 3. 18:07
9/16 anonim válasza:
Vagy egyik se volt sose igaz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!