Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor társat keresünk, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor társat keresünk, és ismerkedni akarunk valakivel, akit szimpatikusnak találunk, akkor tulajdonképpen rá akarunk akaszkodni a másikra?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Jobb esetben inkább tényleges partneri viszony a cél, de a valóságban a legtöbb esetben igen.

Vagy érzelmi vagy anyagi vagy egyéb komplexus miatt.

Legalábbis ezt tapasztalatam, másoknál, saját esetben is.

2022. febr. 11. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem. A ráakaszkodás az más. Amikor társat keresel, és ismerkedni szeretnél valakivel, aki szimpatikus, ha vevő rá, az ismerkedés, ha nem vevő rá és ezt jelzi, de te nem érted, és folyamatosan a lába mögött trappolsz az a ráakaszkodás, ha folyamatosan bepróbálkozol minden nem után az meg már zaklatas.

De amiről te írsz az nem ráakaszkodas. Aki párkapcsolatot keres annak van intelligenciája, hogy vegyek a jeleket ha vevő rá a másik.

1-es amiről ír az sem az, az kihasználás. Ott volt vevő jel, csak a másik kihasználta.

2022. febr. 11. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

* van intelligenciája, hogy vegye a jeleket, ha vevő rá a másik.

Ezt nevezik párkeresésnek, ismerkedésnek.

Ha mindenki ezt gondolta volna, akkor senki nem keresett volna társat,mert nem akar senki ráakaszkodó lenni. Magyarán rettegni attól, hogy ha ismerkedsz az ráakaszkodás,butaság. Az a ráakaszkodás amit írtam.

2022. febr. 11. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Az ismerkedés elején én mindig hagyok teret a másiknak. Nem hívogatom, nem lesem a FB-on, és nem írogatok neki. Akkor találkozunk, ha ő akarja. Ha azt látom, hogy ez nekem nem elég, akkor levonom a megfelelő következtetést. (Azaz véget vetek a dolognak.)

Fordítva is elvárom, nagyon idegesít, ha folyamatosan rajtam lóg valaki. Nekem is megvan a magam baráti köre, a magam élete, amibe őt majd fokozatosan fogom bevonni, ha úgy látom jónak.

2022. febr. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!