Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 700 mar eleg arra h talaljak egy lanyt aki a penz miatt jarna velem?
31: Hogyha valakit kizárólag pénzzel akarnak megfogni, ahhoz kevés.
Kérdező: Hogyha valakit kizárólag pénzeddel akarsz megfogni, akkor prostira van szükséged és nem barátnőre. Megfelelő oldalakon találsz 50-200k/alkalomért, így havi több is belefér. Szívesen!
Ennyit keresek túlóra nélkül, de nem ezen fog múlni.
Nekem pl nem túl jó a kommunikációm és a lányok ezt levagjak.
Ha a személyiséged nem társul mellé, akkor kereshetsz dupla ennyit is....
Nem szabad pénzzel csajozni, sőt az anyagias csajokat jobb kerülni, true story következik.
Tinderen 2 éve megismertem egy ultraszép lányt. Normális, komoly végzettsége volt, fiatal pályakezdőként is jól keresett magyar viszonyokhoz képest (360k nettó). Érzelmileg is értett volt, minden klappolt. Egyedül az volt a red flag, hogy az összes exének több száz milliója volt. Illetve az, hogy ő kijelentette, hogy egy igazi férfi nagyvonalú, ezért minden éttermet, wellnesst, nyaralást stb. ő fizet. Az pedig megalázó spúrság, ha a közös költségekbe (pl. bevásárlás, rezsi) a hölgynek is be kell szállni. Ezeket leszámítva, minden működött, meg nem zavart, mert futotta rá (1,2M/hó nettó; emellett '18-ban még 80M-t csináltam kriptóból, szülők régebben vettek lakást, ezekből vettem egy új, kertes házat, új kocsit, de így is maradt pár tízmisi tartalék). Vagyis tipikus felső középosztálybeli életünk volt. A lányt is elkezdtem pénzügyi tudatosságra tanítani, mert bármennyi pénz került a kezébe, az utolsó fillirég elb..ta valamelyik plázában és/vagy webshopban, mindig 0 volt a hó végi egyenlege.
Aztán bekerült a tágabb ismerősi körbe egy milliárdos (havi 30-40M nettó bevétel, de a szülőknek is jól megy). És mit ad isten? Egy napon ír ez a srác, hogy a barátnőm pénzért és egyéb előnyökért rendszeresen kefél vele, de a nő megszegte a megállapodásukat, ezért ő most bosszúból kipakolja nekem a storyt...
Szóval, ha anyagias csajt akarsz, akkor ahhoz a 700 nettódnak még a 10x-e is kutyaxar a harmatos fűben. A másfél-kétszerese pedig az a szint, hogy beérjék veled, amíg nem jön egy nagy hal.
Egy kis ésszel végiggondolva, 700 ezer semmire se elég. Most nem viccelek. Soknak tűnhet egy tanár vagy ápoló fizetéshez képest, de ennyi erővel az etióp fizetéshez is hasonlíthatnád.
Sajnos a jelenlegi árak mellett 700 ezer fizu az arra elég hogy legyen egy korrekt életed, de semmi több, félretenni ebből nem lehet, vagyishogy lehet, de 40 évig raksz félre, sajnos a jelenlegi rabszolgatörvények, túlóra és közegészségügyi viszonyok mellett sokkal hamarabb elpatkolsz minthogy ezt a félretett pénzből mondjuk egy saját lakást vehess.
Ennek ellenére azt mondom hogy 700 ezer már korrekt ahhoz ha mondjuk egy családot is akarsz (1-2 gyerek) ha asszony is dolgozik, akkor nem olyan nagy lábon, de el lehet éldegélni.
Inkább tehát úgy fogalmaznék, hogy ez a fizu nem lesz hátráltató tényező, sőt a mezőnyből még akár pozitívan ki is lógsz, de arra semmiképp ne számíts, hogy CSAK a pénz miatt fog téged választani egy nő. Ahhoz sokkal több kell. Jelenleg sztem éves szinten 30-50 millió osztalék vagy ezzel arányos fizetés (ilyen sztem nem létezik alkalmazottként, max ha valami kormányközeli haver vagy).
A 37-est meg nem kell komolyan venni, itt gyakorin mindenkinek 80-100 milliója van a perselybe, nyilván azért írogatnak ide ahelyett h értelmes dolgokat csinálnának.. ennyi pénzből már lehet utazgatni, felfedezni, vagy akár egy vállalkozást beindítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!