Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 700 mar eleg arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 700 mar eleg arra h talaljak egy lanyt aki a penz miatt jarna velem?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 08:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
86%
Birom, ahogy itt kevésnek tartja a nagy többség ezt az összeget, holott a való életben a többség átlagban nettó 250 körül keres, de úgy néz ki ez az oldal nem az átlag emberek gyűjtőhelye.
2022. máj. 28. 12:12
 32/51 anonim ***** válasza:
86%
Még azok a ringyók is, akik elvárják a nettó 1 milliót + a német prémiumot (ismerek ilyet személyesen)
2022. máj. 28. 12:13
 33/51 anonim ***** válasza:
88%

31: Hogyha valakit kizárólag pénzzel akarnak megfogni, ahhoz kevés.

Kérdező: Hogyha valakit kizárólag pénzeddel akarsz megfogni, akkor prostira van szükséged és nem barátnőre. Megfelelő oldalakon találsz 50-200k/alkalomért, így havi több is belefér. Szívesen!

2022. máj. 28. 16:44
 34/51 anonim ***** válasza:
71%

Ennyit keresek túlóra nélkül, de nem ezen fog múlni.

Nekem pl nem túl jó a kommunikációm és a lányok ezt levagjak.

Ha a személyiséged nem társul mellé, akkor kereshetsz dupla ennyit is....

2022. máj. 28. 20:46
 35/51 anonim ***** válasza:
89%

Nem szabad pénzzel csajozni, sőt az anyagias csajokat jobb kerülni, true story következik.

Tinderen 2 éve megismertem egy ultraszép lányt. Normális, komoly végzettsége volt, fiatal pályakezdőként is jól keresett magyar viszonyokhoz képest (360k nettó). Érzelmileg is értett volt, minden klappolt. Egyedül az volt a red flag, hogy az összes exének több száz milliója volt. Illetve az, hogy ő kijelentette, hogy egy igazi férfi nagyvonalú, ezért minden éttermet, wellnesst, nyaralást stb. ő fizet. Az pedig megalázó spúrság, ha a közös költségekbe (pl. bevásárlás, rezsi) a hölgynek is be kell szállni. Ezeket leszámítva, minden működött, meg nem zavart, mert futotta rá (1,2M/hó nettó; emellett '18-ban még 80M-t csináltam kriptóból, szülők régebben vettek lakást, ezekből vettem egy új, kertes házat, új kocsit, de így is maradt pár tízmisi tartalék). Vagyis tipikus felső középosztálybeli életünk volt. A lányt is elkezdtem pénzügyi tudatosságra tanítani, mert bármennyi pénz került a kezébe, az utolsó fillirég elb..ta valamelyik plázában és/vagy webshopban, mindig 0 volt a hó végi egyenlege.

Aztán bekerült a tágabb ismerősi körbe egy milliárdos (havi 30-40M nettó bevétel, de a szülőknek is jól megy). És mit ad isten? Egy napon ír ez a srác, hogy a barátnőm pénzért és egyéb előnyökért rendszeresen kefél vele, de a nő megszegte a megállapodásukat, ezért ő most bosszúból kipakolja nekem a storyt...

Szóval, ha anyagias csajt akarsz, akkor ahhoz a 700 nettódnak még a 10x-e is kutyaxar a harmatos fűben. A másfél-kétszerese pedig az a szint, hogy beérjék veled, amíg nem jön egy nagy hal.

2022. máj. 29. 13:16
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 700 ezer magyar viszonyok között nagyon jó, de ha valakit a pénzeddel akarsz lenyűgözni, 3x-4x ennyit kéne keresni minimum.
2022. máj. 29. 15:11
 37/51 anonim ***** válasza:
76%
Szánalmas vagy.
2022. máj. 29. 17:40
 38/51 anonim ***** válasza:
74%

Egy kis ésszel végiggondolva, 700 ezer semmire se elég. Most nem viccelek. Soknak tűnhet egy tanár vagy ápoló fizetéshez képest, de ennyi erővel az etióp fizetéshez is hasonlíthatnád.

Sajnos a jelenlegi árak mellett 700 ezer fizu az arra elég hogy legyen egy korrekt életed, de semmi több, félretenni ebből nem lehet, vagyishogy lehet, de 40 évig raksz félre, sajnos a jelenlegi rabszolgatörvények, túlóra és közegészségügyi viszonyok mellett sokkal hamarabb elpatkolsz minthogy ezt a félretett pénzből mondjuk egy saját lakást vehess.

Ennek ellenére azt mondom hogy 700 ezer már korrekt ahhoz ha mondjuk egy családot is akarsz (1-2 gyerek) ha asszony is dolgozik, akkor nem olyan nagy lábon, de el lehet éldegélni.

Inkább tehát úgy fogalmaznék, hogy ez a fizu nem lesz hátráltató tényező, sőt a mezőnyből még akár pozitívan ki is lógsz, de arra semmiképp ne számíts, hogy CSAK a pénz miatt fog téged választani egy nő. Ahhoz sokkal több kell. Jelenleg sztem éves szinten 30-50 millió osztalék vagy ezzel arányos fizetés (ilyen sztem nem létezik alkalmazottként, max ha valami kormányközeli haver vagy).

A 37-est meg nem kell komolyan venni, itt gyakorin mindenkinek 80-100 milliója van a perselybe, nyilván azért írogatnak ide ahelyett h értelmes dolgokat csinálnának.. ennyi pénzből már lehet utazgatni, felfedezni, vagy akár egy vállalkozást beindítani

2022. máj. 29. 19:06
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez tobb mindenre eleg,ha nincs hazad egy olcsobbra 1ev alatt siman ossze tudsz annyit sporolni,ha mindet nem koltod el,hogy vegyel egyet. Az anyagias p.csak is telhetetlenek,nekik nemcsak a vilag kell hanem minden.. Ha nem ragaszkodsz ennyire penzehes csajhoz siman talalsz magadhoz illot.
2022. jún. 25. 23:38
 40/51 anonim ***** válasza:
Bírom, hogy ezen az oldalon néha a 300 is rengeteg, máskor meg a 700 is kevés attól függően, hogy ki hogyan teszi fel a kérdést...
2022. jún. 26. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!