Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás után cégeim havi nettó 10-50 millió között termelnek,melyik igényesebb társkereső volna nekem a megfelelő?
Figyelt kérdés
38F
Gyerek nincs.
Családi ház,nyaraló Balatonnál,terepjáró,4 havonta kirándulás is van.
Melyik oldal lenne megfelelő ismerkedésre,ilyen paraméterekkel?
2022. ápr. 17. 19:47
1/21 Noren1989 válasza:
Asszon mennyit visz el ezekből?
És ez nettó àrbevétel, vagy adózott, üzemi eredemény?
Hàny céged van?
És utolsó kérdés:
hazucc azt fütyűsz is???
2/21 anonim válasza:
Nem valós a kérdésed te Chad utánzat
készülj, hogy most megtalál az Incel utálat
inkább küldj csajokra nekem egy kis suskát
azt úgy szeretik, mint Jóska a véreshurkát!
29F/Beteg
3/21 A kérdező kommentje:
Cégek már házasság előtt is az enyémek voltak,házasság előtt harmadik félre íratva,gondolván előre a jelenlegi helyzetre.Papíron voltam visszafoglalkoztatva,mint ügyvezető.
2022. ápr. 17. 19:51
4/21 anonim válasza:
Társközvetítő, célirányosan keresnek melléd jól menő egyedülálló üzletasszonyt akár, ilyen társközvetítő irodáknál sok gazdagabb nő van.
5/21 anonim válasza:
Akkor nincs is céged. A harmadik fél bármikor beinthet neked :D
AMúgy meg kamu. Ha igaz lenne, tudnád, hol ismerkedj.
6/21 anonim válasza:
Bármelyik. Ha normális nőt akarsz akkor ne ezekkel kezdj,hogy mid van.
8/21 A kérdező kommentje:
Anyura,tesómra íratva.Átbeszéltük előtte,ők is ezt tanácsolták,hogy ha később válásra kerülne sor.
2022. ápr. 17. 20:07
10/21 anonim válasza:
Akkor gyakorlatilag egy nincstelen csoro vagy. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!