Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság lányoknál társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság lányoknál társkeresőn mennyi fizetés és milyen kinézet az elvárás hogy sikeres legyek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
A fizetés nekem egyáltalán nem számít, legyen annyija, hogy ne nekem kelljen eltartani. Legyen igényes és be olyan fehér nadrágban jöjjön az első randira, ami koszos. Jártam már így.
2022. ápr. 17. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Az átlagot keresd meg. (Netto 4-500)
2022. ápr. 17. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Társkeresőkön még az átlagos lányok is hercegnőnek képzelhetik magukat, mert már első nap 100-ával jelentkeznek a jelöltek. ( Ami amúgy érthető, mi is ugyan így viselkednénk hasonló helyzetben. )

Ha még nem esett volna le, akkor ezek a társkeresők nagyon torz képet mutatnak, távol állnak a valóságtól. Hülyeség az ottani sikertelenséget magadra venned. Egy normális lány él szociális életet, emberek veszik körül, szóval nincsen rászorulva arra, hogy idegenekkel vesztegesse az idejét. Kb. a legaljával találkozol ezeken az oldalakon, csak elfogadhatónak tűnik a csomagolás. Ne náluk akarjál sikeres lenni, inkább húzd ki a fejedet a seggedből és ismerkedj személyesen.

2022. ápr. 17. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
De miből gondolod, hogy egy átlagos csaj regisztrál egy társkeresőre? Miért tenné? Hogy összeszedjen egy csomó stalker idiótát? Általában ismerősökön keresztül kell ismerkedni, ha nincs ismerős, akkor nincs ismerkedés.
2022. ápr. 17. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sosem számított a pasi keresete, mert tudok én is dolgozni, és meg tudom venni, ami kell. Ketteske el van tévedve, mi ketten keresünk ennyit.
2022. ápr. 17. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Én átlagosnak mondanám magamat, de simán találtam szintén atlagos, normális pasit társkeresőn! Szociális életem is van, de valahogy neten talalkozom olyannal is, akivel az életben soha! Férjet is ott talaltam!
2022. ápr. 17. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Átlag fizetés, de mellette jól kell kinézni.

Szerezz jó fotóst

2022. ápr. 17. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

3: "Egy normális lány él szociális életet"

Az lehet, de én nem, tehát soha nem találkoznék normális lánnyal a való életben, tehát nekem csak az online ismerkedés marad.

2022. ápr. 17. 10:13
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
8: akkor így jártál.
2022. ápr. 17. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Valahogy így érzem, hogy te akkor sem lennél sikeres ha 2 milliót keresnél.

Max. a pénzedért szeretnének.

2023. dec. 29. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!