Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az internetes párkeresésről, illetv hogy lehet megszüntetnie egy előfizetést egy ilyen oldalon?
Figyelt kérdés
Tanácsra lenne szükségem, vágjak bele ilyen ismerkedés be vagy hagyjak időt magamnak ?
Huszonévesen ciki lenne ?
2019. jún. 10. 21:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem hagyj időt magadnak . Ritka , hogy valaki társkeresőn találja meg az igazit. Inkább menj bulizni . Ha viszont alkalmi partnerre vágysz tudom javasolni
2/2 anonim válasza:
Huszonéves férfiként nem tudom komolyan venni a társkereső oldalakat és appokat. Olyan a dolog, mint egy katalógus, egy húspiac: Megnézik a képeim, aztán vagy kiválasztanak, vagy nem. Ezzel így semmi gond, ha szexről van szó, de komoly kapcsolat terén szerintem gáz.
Ha neten akarsz ismerkedni, akkor mindentől mentesen simán dumálgass olyan face csoportokban vagy oldalakon, ahol tudsz. Engem pl. érdekel jó pár téma, leírtam pár csoportban a véleményem és írtak rám lányok. Vagy 1-1 lány feltűnően sok hozzászólásom lájkolta, ezután bejelöltem és nekiálltunk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!