Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresö oldalakon miért a 150-200 km-re vagy még messzebb lakók irnak?
Figyelt kérdés
Baja körzetben lakom, de többségben a Györi vagy Budapesti pasasok irtak. Adatlapot kitöltöttem (lakhelyet is).#Messze lévö lakhely
2022. ápr. 16. 07:29
1/16 anonim válasza:
Mert vannak, akiknek nem akadály a távolság addig sem, amíg össze nem költöztök valahol.
2/16 anonim válasza:
Én is így vagyok, én ózdi vagyok és győrből írnak!
3/16 A kérdező kommentje:
#1 nem az összeköltözés a cél, hanem a d...ás. Legalábbis némelyik egyednek, aki rám ir.
2022. ápr. 16. 07:59
4/16 anonim válasza:
Tetszel neki, és szívesen elruccanna Bajára dugni egyet. Miért ne? Egy jó nő kedvéért én is szívesen autózom egy sort.
(Mellékesen: Baja környéke az ország ritkábban lakott vidékei közé tartozik, Budapesten meg Győr környékén pedig a legnagyobb a népsűrűség, sokkal több ember él ott, tehát többen is írnak onnan, nincs ezen semmi meglepődnivaló.)
5/16 A kérdező kommentje:
#4 ne lepödjön meg az iró személy, hogy elutasítom, mert messze lakik.
2022. ápr. 16. 08:31
6/16 anonim válasza:
Mindenképpen továbbítom az észrevételedet az író személynek!
8/16 A kérdező kommentje:
Nem egy emberrel jártam úgy, hogy csak "aludni" eljönne. Abból nem kérek, bocs.
#6Az iró személyt meg arra értettem, hogy aki irt az aktuális társkeresö oldalon
2022. ápr. 16. 09:11
10/16 anonim válasza:
Én is Baja környéki vagyok!:)
Azért összeségébe erre is van népesség, nem annyira ritkán lakott!
Hát kérdező, szűkítsd a távolságot az társkeresőoldalakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!