Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresö oldalakon miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresö oldalakon miért a 150-200 km-re vagy még messzebb lakók irnak?

Figyelt kérdés
Baja körzetben lakom, de többségben a Györi vagy Budapesti pasasok irtak. Adatlapot kitöltöttem (lakhelyet is).

#Messze lévö lakhely
2022. ápr. 16. 07:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezek szerint én vagyok fordítva bekötve. ;)

Én tényleg ismerkedni szeretnék, ha ráírok valakire, és tényleg nem érdekel, milyen messze lakik, mert elmegyek hozzá, ha tetszik, ha bejön nekem. Aztán ha kiderül, hogy mégsem őt keresem, akkor sem borulok ki. Autóztam egyet, megint láttam a világból egy újabb szeletet. :)

Persze nem két levél után indulok el, de nem is egy gyors menet a cél.

Szerintem butaság úgy gondolkodni, hogy komoly kapcsolat kizárólag 50 km-en belül vár bárkire is. Persze most már tudom, hogy egyes "ismerkedőknél" más a cél, viszont férfiként rengeteg társkereső nőnél tapasztalom, hogy komolyat keres a neten, kb. a szomszéd utcából... Most már tudom, hogy a sok egyalkalmas miatt van a bizalmatlanság és a területi korlát.

2022. ápr. 16. 09:55
 12/16 anonim válasza:
100%
Én budapesti voltam, gyermekem apja Csongrád megyei. Csongrád megyében élünk. Ha komoly a szándék, akkor a távolság nem akadály, pláne, ha rugalmas vagy.
2022. ápr. 16. 10:20
 13/16 A kérdező kommentje:
#10 hiába szűkitem, lóf...szt se ért! Inkább töröltem a profilomat az aktuális oldalról. (Azt már meg sem jegyzem vagy csak halkan, hogy Paksra lehet elmentem volna, ha az ipse nem munkamániás)
2022. ápr. 16. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem akinek már nem akadály a távolság, az már minden nőre ráírt a környéken, aki egy kicsit tetszett neki.

A másik lehetőség, hogy tényleg egy kóbor numerára számít. Az tuti, hogy én 60km-en túl nem kocsikáznék egy bizonytalan kimenetelű dugásért.

2022. ápr. 16. 13:00
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 lehetséges. Főleg aki úgy ir, hogy ihaj csuhaj... ;/
2022. ápr. 16. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a társkeresőkön lévő pasik 95%-a már bárkire ráír, hátha kap egy nyomorult esélyt. Majd amikor látják hogy még így sincs sansz, már nem fárasszák magukat az irodalmi stílussal. A neten csak bohóckodni lehet, a nők meg étlapként tekintenek a társkeresőkre.
2022. júl. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!