Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha válás után cégeim havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válás után cégeim havi nettó 10-50 millió között termelnek,melyik igényesebb társkereső volna nekem a megfelelő?

Figyelt kérdés

38F

Gyerek nincs.

Családi ház,nyaraló Balatonnál,terepjáró,4 havonta kirándulás is van.

Melyik oldal lenne megfelelő ismerkedésre,ilyen paraméterekkel?

2022. ápr. 17. 19:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A tesód elérhetőségét megadnád? ;)
2022. ápr. 17. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Oda vagyok magaert, a fekete hajaert,egyetlen egy szavaert, mosolyaert. :-)

Elveszel? :-)

2022. ápr. 17. 20:31
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Akkor Anyukád kérdezd meg, kivel ismerkedj, mert ha nem tetszik neki a jelölt, akkor nincs céged.
2022. ápr. 17. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szóval anyádnak és tesódnak vannak cégei és azzal akarsz menőzni? :D
2022. ápr. 17. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is kamu. Ha lenne ceged, akkor tisztaban lennel azzal, hogy milyen torvenyek vonatkoznak ra. Legalabb egy konyvelot megkerdezhettel volna, mielott behazudod.

Udv, egy cegvezeto

2022. ápr. 17. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,.anyuci eddig is jó tanácsokkal látott el, lehet nem véletlen lett válás a vége.😄
2022. ápr. 17. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
Ha havi 10-50 milliós bevételem lenne nettóban, nem itt kérdezgetnék, hogy melyik társkereső való nekem, hanem minimum két luxus prostival mulatnék, mint ahogy sokan mások, tehát a kérdés kamu, nincs neked semmiféle 10-50 milliód. Esetleg a családi társasjáték közben a Monopolyban összekaparsz annyit. Meg ugye aki ennyit keres, bőven tudja, hogy milyen társaságban kell mozognia, ahol talál hozzá illő nőt. Na, vigyázz mert a monopolyban gyakran előfordul, hogy ami könnyen jött, könnyen megy! :)
2022. ápr. 17. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, mert úgyis valami érzelmileg sekélyes, botoxos, kacsaszájú élősdit fogsz majd ki, aki csak a riszáláshoz, vásárláshoz, mások ugráltatásához ért. Plázákban, wellnes üdülőkben példul fellelhetők, meg ott, ahol nagyobb pénzmozgás van.
2022. ápr. 17. 23:16
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

A házasság előtti vagyon nem lesz közös sose.

Ha véletlen ilyen paramétereim lennének, akkor se lenne kérdés a csajozás.

2022. ápr. 18. 05:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Mik az elképzeléseid a leendő társadról? Mivel a 'társkereső' szót használtad, emiatt hivatkozok rá így - egyébként ha abból indulunk ki, amit itt az arcunkba toltál, akkor valahogy úgy lehetne fordítani a kérdést, hogy "hol kapok olyan terméket, ami ennyiért nekem jár?".

Puncs, onlyfans, és a GyK. Ha trollkodtál egy jót a locsolkodásra hangolódás közben, akkor egészségedre. :)

Ha nem, és azt gondolod, hogy pénzért lehet társat "kapni", akkor az Élet Iskolája helyett másfélére is szükséged lehet, no nem iskolapadban, hanem pszichológusnál. A kurzus neve lehetne önismeret, vagy valami hasonló.

2022. ápr. 18. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!