Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás után cégeim havi nettó 10-50 millió között termelnek,melyik igényesebb társkereső volna nekem a megfelelő?
38F
Gyerek nincs.
Családi ház,nyaraló Balatonnál,terepjáró,4 havonta kirándulás is van.
Melyik oldal lenne megfelelő ismerkedésre,ilyen paraméterekkel?
Oda vagyok magaert, a fekete hajaert,egyetlen egy szavaert, mosolyaert. :-)
Elveszel? :-)
Szerintem is kamu. Ha lenne ceged, akkor tisztaban lennel azzal, hogy milyen torvenyek vonatkoznak ra. Legalabb egy konyvelot megkerdezhettel volna, mielott behazudod.
Udv, egy cegvezeto
A házasság előtti vagyon nem lesz közös sose.
Ha véletlen ilyen paramétereim lennének, akkor se lenne kérdés a csajozás.
Mik az elképzeléseid a leendő társadról? Mivel a 'társkereső' szót használtad, emiatt hivatkozok rá így - egyébként ha abból indulunk ki, amit itt az arcunkba toltál, akkor valahogy úgy lehetne fordítani a kérdést, hogy "hol kapok olyan terméket, ami ennyiért nekem jár?".
Puncs, onlyfans, és a GyK. Ha trollkodtál egy jót a locsolkodásra hangolódás közben, akkor egészségedre. :)
Ha nem, és azt gondolod, hogy pénzért lehet társat "kapni", akkor az Élet Iskolája helyett másfélére is szükséged lehet, no nem iskolapadban, hanem pszichológusnál. A kurzus neve lehetne önismeret, vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!