Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csak a pénzemet akarja?
Figyelt kérdés
A Facebook társkereső oldalon megismerkedtem egy aranyos kedves lánnyal. Tegnap este volt az első randi, nagyon jól éreztük magunkat és beszélgettünk, szóba került a munka és hogy mit dolgozom és hát hülye fejemre elmondtam hogy 240.000 Ft a nettó jövedelmem, lehet nem kellett volna... Érdekes módon ma ő írt rám...2022. ápr. 23. 20:16
11/23 anonim válasza:
9: Szerintem komolyan lehagyhattál egy nullát a végéről.
12/23 A kérdező kommentje:
Pedig már ignorálni akartam mert azt hittem gold digger
2022. ápr. 23. 21:21
13/23 anonim válasza:
Én közel 700 ezeret keresek, diploma nélkül, de nem érzem soknak. :)
14/23 anonim válasza:
Ez pesti viszonylatban borzasztóan kevés... teljesen biztos, hogy nem a pénzre hajt. És javaslom, hogy kezdj el új munkahelyet keresni...
15/23 anonim válasza:
Úgy mondják sokan ezt az új munkahelyet keresés dolgot, mintha bárki azonnal már holnap mérnöki 400-450 nettót rakna zsebre kezdőként, nulla tapasztalattal és végzettséggel. Eszem megáll ezen az oldalon mi megy. Oké, ha van IT-s, mérnöki, közgáz, stb végzettsége ahol 4-500 ezer a beugró, de nagyon nem adják ezt a bért csak úgy. Vagy ha igen, akkor mondjátok hol és megyek. Diplomás ápoló vagyok, 36 évesen 280 nettó.
16/23 anonim válasza:
Egy nő akinek számít a pénz nem megy rá a 240.000 ezer nettóra, ebben biztos lehetsz, megnyugodhatsz.
18/23 anonim válasza:
#15 ebben teljesen igazad van, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen. Bár azt úgyis egy unatkozó troll írta ki, de ezt már megszoktuk.
19/23 anonim válasza:
Az fel sem merült, hogy esetleg szimpatikus vagy neki?
20/23 anonim válasza:
Jezusom ennyire nem lehetsz hülye!
Nálunk a portások keresnek 300 ezer nettót és az a koldus kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!