Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom be akarja osztani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom be akarja osztani a penzemet, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Kulon kasszan vagyunk. Kell par uj butor az uj lakasba (en lakasom), o mindent meg akar venni kb egyszerre, en inkabb felosztanam a dolgokat, hogy ne minden honap vegen nullan legyen a szamlam. Amikor ezt elmondom, akkor kiakad, hogy en leszarom a lakast, ha rajtam mulik, sosem lesz kesz, dobozokat kerulgetunk majd egy ev mulva is stb stb.

Az egyik butornal gondolkodtunk aruhitelen, de mar ahhoz sincs kedvem, sosem vettem fel hitelt semmire es rosszul vagyok a gondolattol, hogy hat honapon keresztul torlesszek egy kb 200 ezer ft-os butort (ez a minimum, nem lehet rovidebb tavon fizetni), inkabb elraknam ra harom honap alatt a penzt es megveszem egeszben, de szerinte hulyeseg varni, ha el lehet hozni azonnal.

Aztan kitalalta utana, hogy o akar egy gamer pc-t majd, es adhatnek majd bele penzt. En meg mar hanyingert kapok, barmikor is elohoz barmilyen penzkoltessel kapcsolatos temat, ami az en penzemmel kapcsolatos, most kaptam fizetest, 5000 forintot koltottem eddig es mar most ugy erzem, hogy semmi penzem nincsen amivel en tervezhetnek, pedig tele van a szamlam meg, de mar olyan lassan, mintha nem is en kapnam a fizetesem...

Termeszetesen o is dolgozik, kap penzt es kolt dolgokra, nem csak en, nem ez a baj, hanem hogy ugy erzem, nem tudok mellette a sajat dolgaimra kolteni, nem haladok semerre, szeretnek beiratkozni kreszre, nyelvtanfolyamra, stb stb olyan dolgokra akarok kolteni, amitol haladok valamerre, van egy vallalkozasotletem, amire szinten felre kellene rakni, de nem tudok leulni egy koltsegvetest megirni, mert valamit mindig kitalal, hogy mit kene megvenni most azonnal.

(Egyebkent az emlitett butorbol van most is, csak azt a regi lakasbol hoztuk at es jo lenne helyette egy uj, ami jobban idepasszol, de nekem ez nem annyira surgos, mint az egyeb dolgok.)

2021. febr. 6. 21:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%
Mivel a ze pénzed, te döntöd el, hogy mi legyen. Meg kell beszélnetek
2021. febr. 6. 21:38
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

Nagy mellénye van, hogy beleszól, miközben a saját pénzügyeit sem tudja karban tartani (lásd: gamer pc).

Ha nincs pénz bútorra, ajánlom a használt piacot. Akár ingyen is lehet elfoadható darabokat találni, aztán majd szépen sorjában lecserélitek ezeket.

2021. febr. 6. 21:39
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
Te pénzed, te döntöd el. Nincs beleszólása.
2021. febr. 6. 21:42
 4/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
Monopoly-ban sosem volt jó, jól gondolom?
2021. febr. 6. 21:43
 5/28 A kérdező kommentje:

2# Van penz butorra, csak tobbfele kell, es nekem nem eletbevagoan fontos, hogy jovo hetre meglegyen minden. Mind a ketten ujakat vennenk, ebben legalabb egyetertunk. Csak mivel neki nincsenek egyeb tervei, kevesbe zavarja, ha fizetes elotti napon esetleg nulla forint marad a szamlajan...

Gamer PC-bol dragat akar, amit amugy megertek, en is olyat vennek, ami tenyleg jo, csak azert igy lassan 30 evesen azert mar nem feltetlenul ez az elsoszamu prioritas, hogy legyen egy rohadt jo gepem. En is vennek gepet, majd ha az eletem fontosabb reszeit rendbehoztam es ugy gondolnam, hogy mar nyugodtan koltok csak szorakozasra hatalmas osszegeket🤷🏼‍♀️

2021. febr. 6. 21:45
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem egymást keresitek! Ő két kézzel szórja a pénzt, te pedig sóher vagy. Ő a mának él, te előre gondolkodsz, a te jövődre. Nem közösen tervezitek a jövőtöket, ez látszik és ebből előbb utóbb problémák lesznek. Egyébként úgy könnyű neki, mindenből újat és most azonnal venni, hogy neked kell rá felvenni kölcsönt és neked kell fizetni érte egy ideig. Totál kihasznál és még csak észre sem veszed. Egyik pillanatban még szabad és tiszta vagy, a másikban meg majd azon kapod magad, hogy el vagy teljesen adósítva, mert rávett hogy vegyél fel ilyen hitelt, olyan hitelt és hopp egyszer csak azt látod, hogy a fiúd huss, volt nincs, ahogy a megvett bútorok se, csak a marha nagy adósság, amit egy életen át fizethetsz miatta, amibe egy fillért sem fog adni. A saját céljaidra már nem is gondolsz majd, mert az adósság miatt rég el is felejtetted hogy milyen célok voltak kitűzve magad elé. Egyébként apránként is mindent be lehet szerezni újonnan, kicsit tovább tart, de legalább biztos és nem kifordított, anyagi csödbe vezető.
2021. febr. 6. 21:51
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy egészséges kapcsolat, mondhatni:statisztikát erősítő végkimenetele lesz
2021. febr. 6. 21:51
 8/28 anonim ***** válasza:
14%
Ezért kezdenek az okos nők FÉRFI partnerekkel, nem 30 éves, csóró, számítógépező senkikkel.
2021. febr. 6. 21:52
 9/28 A kérdező kommentje:
Egyebkent tudom, hogy az en penzemmel azt csinalok, amit akarok, csak mar nem tudom, mit kezdjek a hisztikkel, amikor azt mondom valamire, hogy “ezt inkabb vegyunk meg majd jovo honapban”...
2021. febr. 6. 21:52
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem, hogy neked miért kellene beleadnod az ő gamer pc-jébe...

Amúgy szerintem az lenne a megoldás, hogy ha úgy oldanátok meg a külön kasszát, hogy csináltok egy közös zsebet, amiből megy a rezsi, kaja, stb., és ez lehetne a bútor alap. Megbeszélitek, ki mennyit rak bele, és utána mindenki tényleg azt csinál a megmaradt pénzével, amit akar. Akkor nem szólhat bele semmibe: ha ő mégis akar egy plusz bútort, megveszi ő a saját plusz pénzéből, max. a saját nevére kéri a számlát, hogy ha szétmennétek, akkor fixen elvihesse.

2021. febr. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!