Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzemért van velem vagy csak félreértek valamit?
Mi lenne, ha nála kérdeznél rá a dologra?
Egyébként nem normális ugyanúgy, ahogy az sem az, ha ezt egy nő várja el a barátjától. Az lenne a normális, ha felesben fizetnének egyenlő felekként.
Azt azért hozzátenném még, hogy nagyon sokszor sír a szája, hogy nincs pénze. De azért mindig ott lapul egy kis pénz a pénztárcájába. Nem tudom eldönteni, hogy szeret e, vagy tényleg csak a pénzem kell neki. Mert mindig velem akar lenni, együtt is vagyunk. Bemutat a barátainak, megyünk erre-arra, a szüleinek is bemutatott már, és a közösségi oldalakra is rendszeresen feltölt velem közös képet, posztot.
Csak ez a szitu tényleg, hogy elmegyünk kajálni és elvárja, hogy fizessek. De itt is kihangsúlyoznám, hogy nem minden esetbe👆🏽 most akkor szeret vagy nem szeret? 😹
Hát, érdekes egy kandúrcicád van.
Én mindig, mindenhol fizetek, nem csak a csajomnak, hanem olykor a kolléganőknek / régi ismerősöknek is.
Mondjuk ÉN megtehetem.
Dobd ki a francba ezt az olcsójánost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!