Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom be akarja osztani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom be akarja osztani a penzemet, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Kulon kasszan vagyunk. Kell par uj butor az uj lakasba (en lakasom), o mindent meg akar venni kb egyszerre, en inkabb felosztanam a dolgokat, hogy ne minden honap vegen nullan legyen a szamlam. Amikor ezt elmondom, akkor kiakad, hogy en leszarom a lakast, ha rajtam mulik, sosem lesz kesz, dobozokat kerulgetunk majd egy ev mulva is stb stb.

Az egyik butornal gondolkodtunk aruhitelen, de mar ahhoz sincs kedvem, sosem vettem fel hitelt semmire es rosszul vagyok a gondolattol, hogy hat honapon keresztul torlesszek egy kb 200 ezer ft-os butort (ez a minimum, nem lehet rovidebb tavon fizetni), inkabb elraknam ra harom honap alatt a penzt es megveszem egeszben, de szerinte hulyeseg varni, ha el lehet hozni azonnal.

Aztan kitalalta utana, hogy o akar egy gamer pc-t majd, es adhatnek majd bele penzt. En meg mar hanyingert kapok, barmikor is elohoz barmilyen penzkoltessel kapcsolatos temat, ami az en penzemmel kapcsolatos, most kaptam fizetest, 5000 forintot koltottem eddig es mar most ugy erzem, hogy semmi penzem nincsen amivel en tervezhetnek, pedig tele van a szamlam meg, de mar olyan lassan, mintha nem is en kapnam a fizetesem...

Termeszetesen o is dolgozik, kap penzt es kolt dolgokra, nem csak en, nem ez a baj, hanem hogy ugy erzem, nem tudok mellette a sajat dolgaimra kolteni, nem haladok semerre, szeretnek beiratkozni kreszre, nyelvtanfolyamra, stb stb olyan dolgokra akarok kolteni, amitol haladok valamerre, van egy vallalkozasotletem, amire szinten felre kellene rakni, de nem tudok leulni egy koltsegvetest megirni, mert valamit mindig kitalal, hogy mit kene megvenni most azonnal.

(Egyebkent az emlitett butorbol van most is, csak azt a regi lakasbol hoztuk at es jo lenne helyette egy uj, ami jobban idepasszol, de nekem ez nem annyira surgos, mint az egyeb dolgok.)

2021. febr. 6. 21:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%
Gamer PC...játékfigurái is vannak, meg poszterek a gyerekszoba falán?
2021. febr. 6. 21:53
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Az senkinek nem tűnt fel hogy mennyire egyoldalú a kapcsolat? Teljesen eltérő személyiségek, és ez később se lesz jobb.

Bár itt gyakorin mindig ez az első hogy anyagiakban senkinek senkihez nincs köze, csak a kérdés megoldása túlmutat ezen

2021. febr. 6. 21:55
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Erélyesen mondd el neki, hogy a te pénzed, te lakásod, így te osztod be, hogy mire és mikor költesz! Muszáj meghúzni a határokat.
2021. febr. 6. 21:55
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Uristen, úgy irányít, ahogy kedve tartja. Az egyik válaszoló jól írta, felveszed s hiteleket, aztán ő is eltűnik, a bútor is, te meg maradsz az adóssággal.

Csak kihasznál, könnyű osztani az észt. Nekem is tetszene, ha beköltöznék valaki lakásába (amihez nekem semmi közöm), megvetetem a nekem tetsző bútorokat, meg meg adj a gepembe is, pofam leszakad ez mekkora vicc már 😂 gondolom te olyan csaj vagy, aki örül, hogy egyáltalán van pasija, is a szarhazi bármit megtehet..

2021. febr. 6. 22:04
 15/28 A kérdező kommentje:

Kozos rezsis cuccot nem akarok, mert a kajara koltesi szokasai is kiboritanak, neki udito meg nasi kell minden nap, meg 100 kilo hus, en csapvizet iszom, es inkabb csak hetvegen nasizok, meg egyszerubb kajakon is elvagyok, inkabb pont azon gondolkodtam, hogy a kajapenzt abszolut szetvalasztom, es eszik mindenki azt amit maganak megvesz😂

Sohernek amugy nem mondanam magamat, csak a kaja pl pont nem olyan fontos nekem, csak ne haljak ehen, ennek mondjuk nem anyagi oka van, szimplan sosem voltam ilyen kajamanias, ha lenne valami semleges izu trutyi amitol minden nap jollakok, nekem az boven eleg lenne.

Tenyleg masok vagyunk, neki inkabb a mindennapi elvezetekrol szol az elet, en meg inkabb nagyban, hosszutavon terveznek, mert en meg az ilyesmi jellegu sikerektol erzem jol magamat, nem attol, hogy melo utan vegre leulhetek jatszani 2-3 orat.

2021. febr. 6. 22:12
 16/28 A kérdező kommentje:
14# Hat amugy nem vagyok olyan, mindig konnyen talaltam pasit, udvarlo akad a mai napig mindig, csak nyilvan nem reagalok rajuk, mert van parom, es alapvetoen regen tok jol elvoltam egyedul is, csak most ez van. Regota egyutt vagyunk es amugy nem szoktunk veszekedni vagy ilyesmi. Inkabb konfliktuskerulo vagyok kapcsolatban, nem azert, mert felek hogy itthagy... csak szimplan nincs kedvem veszekedni.
2021. febr. 6. 22:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Más az értékrendetek, ami a késöbbiekben jobban ki fog majd ütközni...
2021. febr. 6. 22:19
 18/28 anonim ***** válasza:
2021. febr. 6. 22:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, ti is csak akkor fogtok együtt megöregedni, ha annyira konfliktuskerülő vagy, hogy mindent eltűrsz. Borzasztóan más az értékrendetek, ahol vagy mindent eszméletlenül beszabályozol, hogy szétszeded a kaját is, semmi mást nem fizettek együtt, csak és kizárólag a rezsit, és max. egy havi lakáscukkok keretet csináltok, vagy ott is megmondjátok, hogy ki mennyit költ egy hónapban a lakásba a cuccokra, és ott prioritás szerint mindenki azt vesz meg, amit akar. Ha valami mindkettőtöknek fontos, akkor abba mindketten berakjátok ezt az összeget. De én személy szerint nem akarnék így élni.
2021. febr. 6. 22:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A kisregényt el sem olvastam, a fő kérdés után megvolt a válaszom. A barátodnak a TE pénzedhez semmi köze. Tedd helyre a palit, hogy ne osztogassa be azt, ami nem az övé.
2021. febr. 6. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!