Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikortól "öreg" egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól "öreg" egy férfi ahhoz, hogy családot alapítson?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 23. 10:06
A kérdező szavazást indított:
25-30
30-35
35-40
40-45
29 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%
50
2022. ápr. 23. 10:08
 2/24 anonim ***** válasza:
16%

Pontosan onnantól hogy nem vonzza a női nemet.

Lehet 20 éves is, ha nem kell senkinek akkor pont ugyanolyan öreg a családalapítasra mint egy 60 éves.

Szóval leginkább ez meg az anyagiak számítanak itt semmi más

2022. ápr. 23. 10:14
 3/24 anonim ***** válasza:

30 leszek és már úgy érzem, hogy 35-40 felett már nem igazán erőltetném a témát. Ha 40 évesen születne gyermekem, akkor 60 lennék, mire ő 20. Ez az a határ, ami szerintem még beleférne.

De, ahány ház, annyi szokás.

2022. ápr. 23. 10:15
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Biológiailag ügye egy férfi akár élete végéig nemzőképes lehet. Szóval így nézve, elviekben soha nem öreg ahhoz gyereke legyen.

Viszont ha úgy nézzük hogy azt a gyereket fel is kell nevelni, akkor azt mondanám hogy olyan 40-45.

2022. ápr. 23. 10:15
 5/24 anonim ***** válasza:
35%

A gyereket fel is kéne nevelni és segíteni elindulni az életben, és nem ártana az sem, ha a húszas-harmincas évei arról szólnának, hogy él, megtalálja a párját, családot alapít, és nem a nyugdíjas szülőjét kell gondoznia. Sőt, még talán unokázni is segíthetne, meg tök jó lenne, ha a gyerek ismerhetné a nagyszüleit.

Apám 50 évesen vállalt engem, 21 évesen temethettem. Rohadt jó érzés volt, tényleg. Nyilván persze, elcsaphatta volna egy autó fiatalon meg rákos lehetett volna, meg akármi, nem garancia semmire a fiatalság, de legalább az esélyt kaptam volna meg, hogy szeptemberben az apám kísér az oltárhoz... arról meg, hogy a nagyszüleimet esélyem sem volt így megismerni, nem is beszélek...

Na, mindegy, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem ártana ilyenkor azt is nézni, hogy annak a nagyon kései gyereknek milyen lesz így felnőni majd, meg ilyesmi.

2022. ápr. 23. 10:18
 6/24 anonim ***** válasza:
36%

5#

De akkor te annak köszönheted hogy élsz, hogy apukád 50 évesen alapított családot. Szerinted akkor inkább nem kellett volna vállalnia téged?

2022. ápr. 23. 10:24
 7/24 anonim ***** válasza:
6-os, igen, pontosan ezt gondolom.
2022. ápr. 23. 10:25
 8/24 anonim ***** válasza:
31%
Ötöske! 71 évesen még nem kéne meghalni! Biden is 80 éves és aktív! Én a saját halálomat is közel 100 évesen tervezem. Úgyhogy netto f.ság amit írtál! A kérdező is valami 0 élettapasztalatú lehet, mégcsak nem is ismerhet 40-45 éves férfit! Hihetetlen hogy ezen az oldalon mennyire a béka segge alatt van a színvonal!
2022. ápr. 23. 10:27
 9/24 A kérdező kommentje:
Én egyébként most inkább arra gondoltam, hogy meddig maradhat vonzó egy férfi a családalapításra. De belátom, hogy ez elég relatív.
2022. ápr. 23. 10:29
 10/24 anonim ***** válasza:

#8: Az, hogy te milyen hosszúra tervezed az életed, egy dolog. Az meg egy másik, hogy mi az átlagéletkor... :D

Biden már azt sem tudja sokszor, mit csinál.

2022. ápr. 23. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!