Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól "öreg" egy férfi ahhoz, hogy családot alapítson?

Pontosan onnantól hogy nem vonzza a női nemet.
Lehet 20 éves is, ha nem kell senkinek akkor pont ugyanolyan öreg a családalapítasra mint egy 60 éves.
Szóval leginkább ez meg az anyagiak számítanak itt semmi más

30 leszek és már úgy érzem, hogy 35-40 felett már nem igazán erőltetném a témát. Ha 40 évesen születne gyermekem, akkor 60 lennék, mire ő 20. Ez az a határ, ami szerintem még beleférne.
De, ahány ház, annyi szokás.

Biológiailag ügye egy férfi akár élete végéig nemzőképes lehet. Szóval így nézve, elviekben soha nem öreg ahhoz gyereke legyen.
Viszont ha úgy nézzük hogy azt a gyereket fel is kell nevelni, akkor azt mondanám hogy olyan 40-45.

A gyereket fel is kéne nevelni és segíteni elindulni az életben, és nem ártana az sem, ha a húszas-harmincas évei arról szólnának, hogy él, megtalálja a párját, családot alapít, és nem a nyugdíjas szülőjét kell gondoznia. Sőt, még talán unokázni is segíthetne, meg tök jó lenne, ha a gyerek ismerhetné a nagyszüleit.
Apám 50 évesen vállalt engem, 21 évesen temethettem. Rohadt jó érzés volt, tényleg. Nyilván persze, elcsaphatta volna egy autó fiatalon meg rákos lehetett volna, meg akármi, nem garancia semmire a fiatalság, de legalább az esélyt kaptam volna meg, hogy szeptemberben az apám kísér az oltárhoz... arról meg, hogy a nagyszüleimet esélyem sem volt így megismerni, nem is beszélek...
Na, mindegy, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem ártana ilyenkor azt is nézni, hogy annak a nagyon kései gyereknek milyen lesz így felnőni majd, meg ilyesmi.

5#
De akkor te annak köszönheted hogy élsz, hogy apukád 50 évesen alapított családot. Szerinted akkor inkább nem kellett volna vállalnia téged?

#8: Az, hogy te milyen hosszúra tervezed az életed, egy dolog. Az meg egy másik, hogy mi az átlagéletkor... :D
Biden már azt sem tudja sokszor, mit csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!