Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett már tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett már tényleg csak a selejt marad?

Figyelt kérdés

34/f vagyok, kb. 1 éve ért véget egy több éves kapcsolatom. Szeretnék még családot, gyerekeket, de én is azt látom, hogy nagyon sok gyerekes vagy már kiégett nő van a "piacon", legalábbis ebben a korban. Rokonom azt mondja, a jobbakat 20-as éveikben elviszik - ebben mondjuk kételkedem, mert jellemzően 7-10 év után szétmennek ezek a kapcsolatok sok esetben gyerek nélkül, ahogy az enyém is.

Ti mit láttok, lehet még lelkileg egészséges, komolya partnert találni ebben a korban? Vagy én is "lehúzhatom a rolót"? Kényszerből senkivel nem akarok együtt lenni, nagyon fontos, hogy értemileg-érzelmileg egyek legyünk, és ezt a mércét nagyon keveset ütik meg (nem azért, mert rosszabb emberek, csak nem hozzám valók).

2022. ápr. 23. 00:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%

18-as, nem fog ő bombázni senkit, vedd már észre, ez a napi nyomoronc incel kérdes egyike "30 felett már tényleg csak a selejt marad?" kiböki mindenki szemét, hogy csak provokálni akar.

Nem kell rá normálisan válaszolni, hisz a kérdés is komolytalan.

Az egyik válaszoló még rá is tett egy lapáttal, hogy 16 évesek feletti egyedül álló nőket is selejtesnek titulálta. Bezzeg ő biztos egy főnyeremény. XD

2022. ápr. 23. 09:20
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy oltári ostoba, buta , maradi felfogás.

És még több az ostoba buta kretén ember aki ezt így elkönyveli.

2022. ápr. 23. 09:54
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos én is ezt làtom 33 èves nöként.Vagy érzelmileg vagy értelmileg sérültek, esetleg 2 gyerek 2 anyàtòl stb....

El vagyok keseredve. És férfiként neked könnyebb mert vàlaszthatsz 25 éves nöt is. Velem meg egy 25 éves màr nem àllna szòba hiàba tartom magam jòl sportolok de a kor làtszik.

2022. ápr. 23. 10:55
 24/29 A kérdező kommentje:
#23 hát, azért én sem vagyok annyira jó party :) Lehet persze hozni példát, hogy ez meg az a híres ember 72 évesen is teherbe tette ezt vagy azt a libát, de szerintem ebben a korban egy átlagos külsejű, egzisztenciájú férfi nem fog hunszonéves bigét kifogni.
2022. ápr. 23. 11:05
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
#23: Miért ne állna veled szóba egy 25 éves? :D
2022. ápr. 23. 11:11
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

persze...

nyilván az összes élő 30-as ember aki egyedülálló az mind selejtes és örökre egyedül fog maradni...

ja....

2022. ápr. 23. 11:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25 Sokszor ha nincs megadva a korom írnak aztàn ha megtudjàk mennyi akkor màr nem... De hazudni sem szeretnék ebben.
2022. ápr. 23. 11:34
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#27: Rengeteg fiatal srác akar idősebb barátnőt. Itt is felbukkannak néha. Anno nekem is volt idősebb barátnőm.
2022. ápr. 23. 11:37
 29/29 A kérdező kommentje:
#28 minden fiatal srác akarja az idősebb nőt, viszont családot nem biztos, hogy alapítana velük.
2022. ápr. 23. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!