Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett már tényleg csak a selejt marad?
34/f vagyok, kb. 1 éve ért véget egy több éves kapcsolatom. Szeretnék még családot, gyerekeket, de én is azt látom, hogy nagyon sok gyerekes vagy már kiégett nő van a "piacon", legalábbis ebben a korban. Rokonom azt mondja, a jobbakat 20-as éveikben elviszik - ebben mondjuk kételkedem, mert jellemzően 7-10 év után szétmennek ezek a kapcsolatok sok esetben gyerek nélkül, ahogy az enyém is.
Ti mit láttok, lehet még lelkileg egészséges, komolya partnert találni ebben a korban? Vagy én is "lehúzhatom a rolót"? Kényszerből senkivel nem akarok együtt lenni, nagyon fontos, hogy értemileg-érzelmileg egyek legyünk, és ezt a mércét nagyon keveset ütik meg (nem azért, mert rosszabb emberek, csak nem hozzám valók).
Nem. Akinek egy épkézláb kapcsolata nem volt 34 éves korára, azzal valószínűleg tényleg van valami difi, de vannak olyanok, mint te, akik hosszabb kapcsolat után pont ilyen korban maradnak egyedül.
Én 29 évesen lettem szingli, akkor ismerkedtem össze a 37 éves párommal, aki azóta a férjem. Szerintem egyikünk sem selejt….
Jellemzően igen, de az #1-es írt reálisat, hiába pontozták le: Már 20-25 felett is csak selejtesebbek maradnak az egyik nemből. Nem csak azért, mert a jobbakat elviszik, hanem leginkább azért, mert már így szocializálódnak. Elég körülnézni ezen az oldalon is, hogy milyen a női felhozatal: Arrogánsak, képtelenek érvelni, mindenkit támadnak, nincs önkritikájuk és általában még a szövegértéssel is komoly problémáik akadnak. Egyszóval: Frusztráltak, de nagyon. Sajnos, ez az átlag, ebből lehet válogatni.
Szerencsére, azért van néhány kivétel, de őket nagyon nehéz megtalálni.
Azzal szerinted semmi gond, ha valaki 7-10 évet tököl egy kapcsolatban előrelépés nélkül? Van itt egy látássérült srác, aki a szülei drogériájában kisegít, és a csajáról napi 5-10 kérdést képes kiírni. Ők egy nagyon jó példa arra, hogy miért is selejtes az, aki csak 10 évig húzza a másik és a saját idejét.
Amúgy igen, a pártalálás ideje a húszas évek eleje, a legtöbben akkor találnak komoly, hosszú évekig tartó kapcsolatot. Ha valóban összeillenek, és mindketten szeretnének gyereket, akkor a világ legtermészetesebb dolga, hogy együtt vállalnak gyereket, fiatalon. Mégis mire várjanak 10 évig? Hogy hormonkezelés nélkül teherbe se essen, vagy hogy hátha 35 évesen szakítanak, és akkor könnyebb partnert keresni? Esetleg csak arra, hogy majd jön jobb, addig meg jó a langyos kaki?
El kell keserítselek, de amelyik nő 30 felett gyerektelen, annak három oka lehet. 1. Egyáltalán nem akar gyereket, senkivel. Veled se. 2. Nem lehet gyereke. 3. Senkivel se jutott el idáig, mert selejtes.
Lehet, hogy országos szinten akad 10-20 kivétel, aki csinos, okos, aranyos, akar gyereket, és alkalmas is erre, csak az elmúlt 10-15 évben ez nem tűnt fel senkinek, ezért várja élete szerelmét, de sok sikert kívánok a megtaláláshoz.
Am egy kérdés a végére: miből gondolod, hogy te nem vagy selejtes?
Nem vagy normális hogy családot akarsz.
De 35 évesen még 23-26 éves nőket szedtem fel gond nélkül. Szóval bármikor megszivathatod magad
#6 gondolom, most magadat írtad le, mert az itteni incel felhozatalra lehetett ráismerni a jellemzésedből.
Én meg pont azt látom mindig, hogy mennyi intelligens női választ olvasok, és megnyugtat, hogy már nem hagyja annyi nő semmibe nézni magát, mint az elmúlt évtizedekben.
Akinek 30 évesen nincs gyereke, az selejtes? Az kemény.
Orvosit végeztem, ami kapásból 6 éves, azaz 24 voltam, mikor kikerültem az egyetemről. Mire szültem volna gyereket? A nettó 124 ezres kezdő fizetésemre? Vagy az akkori párom nettó 250 ezres fizetésére, hogy aztán a sok incel okostojás elmondhassa, hogy egy ingyenélő szar vagyok a pasim meg a társadalom nyakán, mert még nem is dolgoztam, de már szülöm a pulyát? 5 év volt a szakvizsgáig, akkor lettem 29. Akkor éppen véget ért egy kapcsolatom, és csak utána kezdtem értelmes fizetést kapni, amire már nem nettó gyökérség gyereket vállalni. 29 évesen ismertem meg a férjem, 30 évesen házasodtam, és most, másfél évvel az esküvő után vagyunk ott, hogy jöhet a gyerek.
Az ismeretségi körömben (nyilván nagy részük szintén orvos) szinte mindenki 30 körül vagy afelett vállalt gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!