Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett már tényleg csak a selejt marad?
34/f vagyok, kb. 1 éve ért véget egy több éves kapcsolatom. Szeretnék még családot, gyerekeket, de én is azt látom, hogy nagyon sok gyerekes vagy már kiégett nő van a "piacon", legalábbis ebben a korban. Rokonom azt mondja, a jobbakat 20-as éveikben elviszik - ebben mondjuk kételkedem, mert jellemzően 7-10 év után szétmennek ezek a kapcsolatok sok esetben gyerek nélkül, ahogy az enyém is.
Ti mit láttok, lehet még lelkileg egészséges, komolya partnert találni ebben a korban? Vagy én is "lehúzhatom a rolót"? Kényszerből senkivel nem akarok együtt lenni, nagyon fontos, hogy értemileg-érzelmileg egyek legyünk, és ezt a mércét nagyon keveset ütik meg (nem azért, mert rosszabb emberek, csak nem hozzám valók).
#9: Nem, természetesen nem magamat írtam le, de tökéletesen prezentáltad, amiről beszéltem: "Arrogánsak, képtelenek érvelni, mindenkit támadnak, nincs önkritikájuk és általában még a szövegértéssel is komoly problémáik akadnak"
Incel nem vagyok, de 0 logikával ennyiben ki is merül általában az itteni érvelés. Nálad ez számít intelligens női hozzászólásnak? Hogy mindenféle logika nélkül, odavágjátok páran mindenkinek, hogy incel? Tisztában vagytok egyáltalán a szó jelentésével? Vagy azzal, hogy a másikból maximum a beszűkült előítéleteiteket látjátok?
Elárulom: Ugyanúgy gáznak találom azt is, amit az incelek művelnek itt. Csak, amíg belőlük kb. van 3-4 fő, akik folyamatosan tolják magukat, addig van rájuk fejenként ennyi nő, aki el is hiszi, hogy bármiben is értelmesebb náluk. Erre is tökéletes példa vagy.
#10: Bocs, elfelejtettem, hogy 1. Itt mindenki minumum orvos, 2. Senki se tud szöveget értelmezni.
De ezek szerint a kérdező aggodalmai feleslegesek, tele az ország szingli 28-34 éves doktornővel! Probléma megoldva!
"Akiket amúgy a valóban intelligens nők a valóságban szégyellnek. Több volt gyk-s felhasználó nő sem jár már fel miattatok."
Persze hogy szégyellik
Egyszer-kétszer mutattam nőismerősnek miféle hárpiák miket irogatnak ide, elborzastak rendesen. Amiket tolnak az rendes ember számára sokszor gyomorforgató
Szerencsére én sem vagyok rendes ember, így én el tudom viselni
Ja és persze hasonlóképpen kapjàk is vissza mocskot
Én a korosztályodhoz tartozom, nekem is van gyerekem. Az ismerőseim kétharmadának már van(nők), férfiakból rengeteg a gyermektelen(vagy úgy élő) férfi.
34 vagy, ha gyermektelen nővel szeretnél ismerkedni, mázlid van, mert talán egy 25-26-27 évesnek még beleférsz, abban a korban kezdtek el összeköltözni komolyan a párok, rá egy két évre meg eljegyzés/házasság/gyerek.
Most bombázd a célcsoportod, a 34 még határeset egy 25-30köztinek, felette már idősnek tartják a férfiakat. Nem kinézetre, korra!
Na, megtalálták egymást az álmodozó szűz fiúcskák. Egyik másik még több profilt is csinál, hogy magával beszélgethessen.
Szànalmas…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!