Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ az hogy valakinek 15 évesen van nője,valakinek 35 évesen,se volt,többi lent?

Tini korban sem volt annyira könnyű de nagyobb volt a lehetőségek tárháza.
ez azért furcsa mert akinek 20 éves koráig nem volt nője itt bíztassák hogy könnyen lehet még

Tessék?
10-14 éveseknek nevelőotthonban is van nője, pedig ott még keményebb az élet, mint egy szar családban.
10-14 éveseknek nevelőotthonban is van nője, pedig ott még keményebb az élet, mint egy szar családban.
az más,ismertem drogos gyereket aki a neveleőintézet elé ment nőzni mindig,azokat kitudta használni,de inkább vele jöttek össze mint a rendes looser pistikével

azt hiszik ott csak szociopaták laknak, ezért kevésbé nyitnak feléjük a lányok , így ez igen is extra kihívásnak minősül .
ja,de fordítva nem baj,ha a lány gyermekotthonos,azzal összejönnek a férfiak,és nem csak a drogosok

7-es Ezt ugye nem gondoltad végig!
2 utcára van egy ilyen intézmény, hallottam már csúnya üvöltős szakítást, és lányokat akik egyedül tologatják a babakocsit, mindezt egyedül és a kitörés reményében.
2 utcára van egy ilyen intézmény, hallottam már csúnya üvöltős szakítást
hát,ha nem jó nekik e beszari pistike....

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!