Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó az ismerkedésben, baráti kapcsolatokat sem tudok kialakítani. Nem tudom hogy mit mondjak, nincs bátorságom az egészhez. Szerény visszahúzódó vagyok sajnos,igy nem érdeklem az embereket. Nem tudom hogy lehetne így barátnőm. Bár úgy érzem sehogy, jobb lenne ha feladnám. Főleg hogy 26 vagyok már.
Hogyan kell amúgy lányokkal ismerkedni, akinek van benne rutinja leírná hogy csinálja? Köszi
2022. ápr. 22. 14:42
1/10 anonim válasza:
Ez tini kategóriába való, el se hiszem, hogy 26 éves vagy...
2/10 anonim válasza:
Úgy csinálom hogy már az oviban kiscsoportban elkezdtem "a csajozást". Végigjártam a szamárlétrát! Sok-sok év megtanulni a csajokat. 18 éves korom óta folyamatosan van barátnőm. Lassan készen állok megállapodni.
3/10 anonim válasza:
Ha baráti kapcsolatokat sem tudsz kialakítani, akkor felejtős az egész, kérdező. Alapkészségek hiányoznak nálad, jelen állapotodban (erőfeszítéssel tudnál ezen változtatni) párkapcsolatra alkalmatlan vagy.
4/10 anonim válasza:
Beszelgetsz veluk mint a pasikkal
5/10 anonim válasza:
Első körben csak barátkozni próbálj lányokkal. Hívd el őket különféle programokra. Akár olyanokat is, akiknek van párjuk. Sétáljatok egyet a tavaszi napsütésben, vagy menjetek el kerékpározni valahova. Ez a kötetlen, nem nyomulós, nem párkereső célú ismerkedés segíteni fog a szorongásaid oldásában. Először ugyanis a szorongást kell csökkenteni. Egy szorongó férfit mint párjelöltet a nők 99%-a nem tud elfogadni.
6/10 anonim válasza:
#5 Ha egy lányt kettesben elhívsz valahova, akár csak sétálni, az már nem barátkozásnak számít. Egy 15 évesnek is leesne, hogy fel akarod szedni.
7/10 anonim válasza:
Ha baráti kapcsolatokat sem tudsz kialakítani akkor felejtős,nagyon nehéz lesz hogy parkapcsolatod legyen feltéve ha addig is eljutsz de szerintem erre nagyon csekély az esély.
8/10 anonim válasza:
#6: Nekem férfiként egész felnőtt koromban voltak és vannak is női barátaim. Többnyire olyanok, akiknek van párjuk. Gyakran egész napokat töltünk kettesben, jókat beszélgetünk, és fel sem merül, hogy "fel akarnám őket szedni". A párjuk is tud ezekről a barátságokról. Szóval végképp nincs igazad. Különösen ha az adott nőnek van stabil partnere, a barátkozgatási próbálkozásokat nem mindenki fogja fel úgy, hogy szándékosan el akarnám őket csábítani a partnerüktől. Nyilván nem egy csokor rózsával kell menni ezekre a közös programokra, de ez gondolom, magától értetődő.
9/10 anonim válasza:
Csajozás helyett először tanulj meg baráti kapcsolatokat kialakítani.Ha ehhez sincs bátorságod szerinted a csajozáshoz,párkapcsolathoz lesz?Mert kötve hiszem.
10/10 anonim válasza:
#8 Az mondjuk elég gáz, normális férfi biztos nem engedné meg, hogy a nője más pasikkal "barátkozás" címen közös programokat szervezzen kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!