Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikon kívül hol lehet élőben lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nincs kikkel buliba járnom, egyedül meg nem szeretnék menni. Online szoktam próbálkozni, de ott még ha össze is akadok valakivel, általában vissza sem ír senki.

Teljesen tanácstalan vagyok már. Munkahelyen nem is tudnék kivel ismerkedni, meg nem is érdemes. Nem járok olyan közegbe, társaságba, ahol ez egyszerűbben mehetne, egyedül a bulik ilyenek, ahol a lányok is jobban hajlandóak az ismerkedésre. Ezen kívül már tényleg csak az utca/tömegközlekedés maradna, ami abszolút reménytelen.

25/F

2022. jan. 21. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Nem azért írom hogy elkeserítselek, de nagyon nehéz...

Nyitott szemmel kell járni, hátha látsz olyan lányt aki normálisnak tűnik.

Több lánnyal elkezdtem beszélgetni már buszon, persze nem lett belőle semmi. Lényeg hogy ne legyél tolakodó, meg igazából akkor van értelmes a lány ad egy zöld jelzést...

Próbálj minél többet kimozdulni, de úgy hogy jól is érezd magad. Próbálj ki új helyeket, kávézókat, bárt, fodrászt, szoláriumot, edzőtermet, stb...

Amúgy nekem is ugyan ez a gondom (33/F)

2022. jan. 21. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, jó röhögést. Szia 👋
2022. jan. 21. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Meseország? 🤔
2022. jan. 21. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Neked sehol.
2022. jan. 22. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Nehéz nagyon kérdező. Én is hasonló cipőben vagyok.
2022. jan. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!