Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
Sosem volt kapcsolatom. Se kamaszkoromban se huszonevesen. Soha nem fogtam egy lanynak a kezét sem. Semmi. Iden vagyok 29 éves es novemberben leszek 30. Nem tudom mit csináljak. Igy hogy lépjek át a 30 korba hogy soha nem volt kapcsolatom? Masoknak meg mar 16 evesen is van. Egyedul meg nem akarok lenni.2022. jan. 9. 10:37
1/6 anonim válasza:
És mit tettél azért, hogy legyen egyáltalán? Nem fog egy nő sem bekopogtatni az ajtódon.
2/6 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem tarskereson. De mast nem nagyon. Mivel eleve az volt mindig is a problemam hogy nem tudom/tudtam hol lehet. Szorakozhelyekre nem nagyon jartam. Sportolni szoktam de ott nincsenek nagyon lanyok ha vannak akkor is parjukkal. Utcan csak ugy leszolitani szinten nem jo mert akar zaklatasnak is vehetik es nagy batorsag kell hozzá. Egyszoval nem tudom. Ezert irtam ki a kerdest. Ha tudnam hol lehet es hogyan akkor mar reg lenne baratnom.
2022. jan. 9. 14:35
3/6 anonim válasza:
Baráti társaság esetleg?
Egyébként én pl (lány vagyok) szívesem veszem ha kutyasétáltatás közben szóba elegyedik velem egy srác a kutyám miatt. Bár eddig csak egyszer fordul elő ilyen velem 5 év alatt, az a srác is részeg volt :'D
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs barati tarsasagom. Ahogy oregszik az ember meg plane es kutyam sincs.
2022. jan. 9. 19:51
5/6 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy neked legyen kutyád és azzal ismerkedj. Hanem hogy kutyás lányokhoz menj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!