Budapesthez közel élő, mérnök srác vagyok, lányokkal szeretnék ismerkedni?
31F vagyok, hobbim a sportolás, kockulás, olvasás, utazgatás, fotózás.
Régen zenéltem is, de az már kikopóban van.
Keresem azt a nőt, aki komoly kapcsolatban gondolkodik.
hát nem tudom, 31 éves inkább már férfi, mint srác.
melyik egyetemen végeztél?
Sziasztok!
Én meg 32 éves SRÁC vagyok. Szóval nem tudom mit kell egyből mindenbe belekötni. Szerintem egy 30as még bőven beillik a srác kategóriába, pláne ha fiatalos (mondjuk fiatal is).
Engem is 25-27 közé sziktak lőni. Életszemléletben sem vagyok koravén. Ilyen emberek is vannak. Semmi gond. Van aki 25 évesen családot akar, feleséget. Ha a saját döntése és nem külső nyomasra, akkor nagyon is becsülendő, szép dolog. De ha valaki meg 30 évesen inkább gamerkedik (mint a kérdező egyik hobbyja) vagy utazgat, mert ettől boldog, akkor csinálja.
Én is utóbbi tipús vagyok. Ja és nem mamahoteles. Saját lakásom van, amire én túlóráztam/másodállásoztam. Mert egyszerű családból igy lehet ilyen lakásárak mellett. Szóval nem lehet mondani h komolytalan lennék. De valahogy még akkor is maradok "srác". Ezt vhogy jó volt leirni. Bár sztem beleszek kóstolva/lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!