Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesthez közel élő, mérnök...

Budapesthez közel élő, mérnök srác vagyok, lányokkal szeretnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

31F vagyok, hobbim a sportolás, kockulás, olvasás, utazgatás, fotózás.

Régen zenéltem is, de az már kikopóban van.

Keresem azt a nőt, aki komoly kapcsolatban gondolkodik.

2022. jan. 3. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gépész vagyok egyébként, de nem BME-s. Nem értem, ez most csak valami gyenge poénkodás, vagy miért számít ez? Már régen magam mögött tudom az iskolát...
2022. jan. 3. 20:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Normális hölgyektől várnák megkeresést, ha szimpatikus a bemutatkozásom. A hülye poénjaitoktól meg kíméljetek meg.
2022. jan. 3. 20:55
 13/19 A kérdező kommentje:
*várnék
2022. jan. 3. 20:55
 14/19 anonim válasza:
Akkor integrálás deriválás megyen mint a kisangyal
2022. jan. 3. 21:09
 15/19 anonim válasza:
én BME Gépész Kar
2022. jan. 3. 22:58
 16/19 anonim válasza:
29 vagyok, a szekszárdi Villanykörte Egyetem Mérnöki karán végeztem, és?? Mit számít?
2022. jan. 4. 16:26
 17/19 anonim válasza:
Akit már megbaxzott a villany szele, csak az menjen baxzni vele😁
2022. jan. 4. 17:30
 18/19 anonim válasza:

Bocsi, nem kötekedés szintén mérnök vagyok így just for fun rákattintottam a kérdésre férfiként csak megnézni hogy alakul :D

Mért ilyen nagy dolog leírni milyen egyetemre jártál?

Nem számít picit sem és főleg kb 8-10 év tapasztalattal, amivel rendelkezhetsz ha korán befejezted, de abban a pillanatban, hogy leírtam, hogy nem fogod leírni és többször is kérdőre vontad a fontosságát ahelyett hogy leírnád hírtelen megemelted a fontosságot pedig egészen addig érdektelen információ volt.

Szóval, melyik egyetemre jártál?

2022. jan. 8. 02:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó akkor most meghúzom a határt, innentől kezdve csak lányok válaszait veszem figyelembe, hetero ferfi vagyok. A többire nem reagálok, sorry.
2022. jan. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!