Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha veszek egy Bmw-t könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszek egy Bmw-t könnyebb lesz ismerkednem netes randin lányokkal? 21F

Figyelt kérdés
Sok bmw-s srácot látok a városban, szinte 99%ban mindegyik mellett ül egy fiatal gyönyörű lány. És a márka is tetszik szóval szerintetek sikeresebb lennék a nőknél?

2022. ápr. 18. 10:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Ha ezen múlik, ott már rég minden el van rontva.
2022. ápr. 18. 10:55
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de pénz is kell hozzá..
2022. ápr. 18. 10:56
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Olcsó lotyóknál feltétlenül.
2022. ápr. 18. 10:58
 4/30 A kérdező kommentje:
Van pénzem nem sok, kinéztem 1.5 millióba egy szép e46 coupe ci bömbit, szerintetek jó kocsi?
2022. ápr. 18. 11:02
 5/30 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ milyen BMWt. Ha ilyen több mint 10 éves törökök által széthajtott kategória azzal csak rontasz a helyzeten.

Ha valami zsír új szalonautó, és megtudod úgy venni hogy nem döglesz bele utána pénzügyileg, akkor persze.

Ezeket a kocsikat azért találták ki hogy növelje az emberek vonzerejét. Nem igazán azért fizetnek az emberek ennyit mert gyorsan lehet velük menni.

2022. ápr. 18. 11:06
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

Próbáld meg.

Van bmws ismerősöm akinek évek óta senkije sincs!

Ha nem jön be, akkor meg ott maradsz még kevesebb pénzel és egy autóval amire szintén csak a pénzed megy el!(biztosítás,átírás,eredetvizsga,javítás+alkatrészárak bmwhez)

Majd te leszel az aki 2000ftért tankol a benzinkúton hogy legyen kajára!

2022. ápr. 18. 11:08
 7/30 anonim ***** válasza:
89%

Most látom hogy még csak 21 éves vagy, és gondolom MO-n élsz.

Ha nem brutál gazdag szüleid vannak, akkor ne csináld mert pénzügyi öngyilkosság. Az nem fog tetszeni a nőknek ha kajára sincs pénzed.

2022. ápr. 18. 11:13
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Valami 10 éve használt szar senkinek nem jön be. Az azt sugallja, hogy csoró vagy de azért felexelni akarsz és az inkább cringe mint vonzó.
2022. ápr. 18. 11:14
 9/30 anonim ***** válasza:
87%

2-es vagyok.

Mondám, pénz is kell hozzá, de nem az autóra gondoltam, hanem a lányokra.

Ha abból nincs elég, akkor hamar híred megy, hogy rád nézni sem érdemes.

2022. ápr. 18. 11:15
 10/30 A kérdező kommentje:
Informatikus vagyok Aldinál, nem keresek jól de nekem elég 450-500 ezer netto, abból fent tudnám tartani a bömbit.Meg azt mondjátok meg nekem miért látok folyton jó csajokat szinte minden bmw-ben a pasijukkal?
2022. ápr. 18. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!