Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha veszek egy Bmw-t könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszek egy Bmw-t könnyebb lesz ismerkednem netes randin lányokkal? 21F

Figyelt kérdés
Sok bmw-s srácot látok a városban, szinte 99%ban mindegyik mellett ül egy fiatal gyönyörű lány. És a márka is tetszik szóval szerintetek sikeresebb lennék a nőknél?

2022. ápr. 18. 10:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

A BMW MO-n egy státusz autó, olyan emberek veszik akik nagyon görcsösen gazdagnak és sikeresnek akarják magukat mutatni.

Szerintem gondolkodj el egy Audin, Mercin vagy Lexuson is mielőtt döntesz.

2022. ápr. 18. 12:29
 22/30 anonim ***** válasza:
75%

21.

Meg az Audi meg a Merci nem az...? A Lexus még a ritkasága miatt egész jónak hat, de ezeknél sokkal exkluzívabb márkák léteznek, a tényleg gazdagoknak, nem csak a bodzaszedés, adócsalás, CENTRUM dobozokból extasy-t árulás hármasból jómódú személyeknek.

2022. ápr. 18. 12:43
 23/30 anonim ***** válasza:
65%
Elvileg a BMW sofőrök bunkók, meg elvileg a nők a bunkókra buknak. Elméletileg ha veszel egyet, akkor ki se kell majd mozdulnod a házból, nyomulnak majd befelé a szellőzőn meg az ablakréseken, mint a poloskák!
2022. ápr. 18. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

21-es egy nettó 450et kereső 21 éves magyar srácról beszélünk ha jól látom.

Persze hogy vannak sokkal exkluzívabb márkák de nem tartom valószínűnek hogy fog venni egy Bugattit.

Egyébként az jogos hogy az Audi és a Merci is kezdenek ilyen márkák lenni MO-n, sőt még a Tesla is.

Én azt mondom hogy Lexus ftw.

2022. ápr. 18. 12:48
 25/30 anonim ***** válasza:
84%

Ja és kérdező ezt semmiképpen nem lenézve akartam mondani, MO-n még Budapesten is egy tisztességes fizunak számít a nettó 450 főleg ilyen fiatalon.

Viszont attól még nem lesz tőle ugye gazdag az ember, és ne feledjük el hogy már Románia is lehagyta MO-t.

2022. ápr. 18. 12:52
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon proli dolog kocsival csajozni, max. a Kasszás Erzsiknél, Szolis Juliknál és Cigó Eszmeraldáknál működhet. Miért?

1. Egy levedlett prémium kocsi pár év alatt rozsdakupac lesz. Egy új prémiumra 1,5 misiért talán kapsz egy felnire szerelt gumiszettet. Mintha egy exkluzív étterembe mennél, ahol feszengve kiizzadod egy pohár narancslé árát, csak azért, hogy elmondhasd, voltál már ott. De azért érzed belül, hogy k.rvára nem tartozol oda.

2. Egy igazán pénzre menő nő már az ing-óra-cipő trióból belövi, hogy hol állsz.

3. Ha már egy nővel eljutsz odáig, hogy beül a kocsidba, akkor már bőven mellékes az, hogy milyen kocsid van (a szélsőségeket leszámítva).

2022. ápr. 20. 00:02
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

Előző elég álomvilágban él, ez nem a 70es évek már.

Kérdező korosztályának nagyon is számít a luxus.Nekem is van sok netes randim, és sokkal jobban indul a dolog mikor meglátják a Merci sporkupémat 2007es de van stílusa, 3,5 millióért vettem, mikor egy régi Mazdával mentem a csaj indulás előtt mondta h álljunk meg kiszállna mert most jutott eszébe h fontos dolga van bocsi ne hari. Szóval számít ez, ez a valóság.

2022. ápr. 20. 07:51
 28/30 anonim válasza:
80%
Ha nekem akarsz imponálni, a kedvességeddel próbálkozz. Legyél férfiasan gyöngéd, határozott. Szeressed az embereket. Legyél kedves és segítőkész. Nem, nem velem és nekem, hanem általában. A garázsomban kellő számú luxusautó van, amelyeknek első tulajdonosa vagyok. A lepukkadt verdád nem izgat.
2022. ápr. 20. 11:31
 29/30 anonim ***** válasza:
59%

Jól van lalika nyugodjál le

Ezt az előző dumát tuti nem nő írta hanem egy unatkozó troll.

2022. ápr. 20. 11:34
 30/30 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg könnyebb lesz, de akkor legyenek fotóid, hogy az autó mellett állsz, vagy ülsz benn.
2022. ápr. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!