Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszek egy Bmw-t könnyebb lesz ismerkednem netes randin lányokkal? 21F
Nem állítom, hogy jó csaj vagyok, de nálam egy BMW nem előny az ismerkedésnél.
22L
Vegyél egy jó motort.hidd el sokkal nagyobb sikered lesz , én tapasztalatból mondom neked.sportmotorom van, járok bandázni vele, és túrázni ismerősökkel.Benzinkúton többször szólítottak meg lányok hogy ez milyen vas, szép stb.
Munkahelyemen 2 fiatal kolléganőm szól be naponta h mikor viszem el egy körre mikor jön a jó idő.
Hagyd a bmw-t unalmas már.Akkor inkább egy jó amcsi v8 vas, azzal nagyobbat lehet villantani ha csajozni akarsz.
23f
Kérdező ha nettó 450-et keresel akkor inkább szerintem bérelj valami menőbb lakást ahova feltudod vinni a nőket.
Nem tagadom hogy egy jó kocsi előnyt nyújtana társkeresésben de egy jobb lakás szerintem fontosabb és ennyi pénzzel a kettő együtt túlzás lenne.
Van egy kis házam dunaparton 45nm, kis kert szeretek itt lakni.Sajnálnék kiadni albérletre pénzt bevallom őszintén.inkább wellnesre költöm.:))
Most egy renault-m van két talim volt tinderről, egyik lány megjegyezte hogy mi ez a francia verda, hogy hogy nincs jobb, ő a sportkocsikat bírja.
Önbizalmam is nagyobb lenne egy jobb autóval.
"BMX-ed se lesz soha, nemhogy BMW-d!"
Nulli facilius quam malo invenies parem
19.
Az is gyakran a cigók autója, a cigó újgazdag "bodzaszedő" autószentháromság: BMW, Ódi, Merci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!