Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha veszek egy Bmw-t könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszek egy Bmw-t könnyebb lesz ismerkednem netes randin lányokkal? 21F

Figyelt kérdés
Sok bmw-s srácot látok a városban, szinte 99%ban mindegyik mellett ül egy fiatal gyönyörű lány. És a márka is tetszik szóval szerintetek sikeresebb lennék a nőknél?

2022. ápr. 18. 10:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Nekem Teslával se megy. Mondjuk nem is állok a kocsi mellett éjjel-nappal hátha valaki rám kacsint. Mire eljutnánk találkozóig már rég offolva vagyok :D Ez van, pénz nem tett sikeresebbé csajoknál :D
2022. ápr. 18. 11:29
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem állítom, hogy jó csaj vagyok, de nálam egy BMW nem előny az ismerkedésnél.

22L

2022. ápr. 18. 11:32
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Hát biztos hogy egy 1200as ladánál jobb. De ha ez alapján választasz akkor készülj fel rá hogy a kapcsolat felszínes lesz.
2022. ápr. 18. 11:34
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

Vegyél egy jó motort.hidd el sokkal nagyobb sikered lesz , én tapasztalatból mondom neked.sportmotorom van, járok bandázni vele, és túrázni ismerősökkel.Benzinkúton többször szólítottak meg lányok hogy ez milyen vas, szép stb.

Munkahelyemen 2 fiatal kolléganőm szól be naponta h mikor viszem el egy körre mikor jön a jó idő.

Hagyd a bmw-t unalmas már.Akkor inkább egy jó amcsi v8 vas, azzal nagyobbat lehet villantani ha csajozni akarsz.

23f

2022. ápr. 18. 11:42
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező ha nettó 450-et keresel akkor inkább szerintem bérelj valami menőbb lakást ahova feltudod vinni a nőket.

Nem tagadom hogy egy jó kocsi előnyt nyújtana társkeresésben de egy jobb lakás szerintem fontosabb és ennyi pénzzel a kettő együtt túlzás lenne.

2022. ápr. 18. 11:43
 16/30 A kérdező kommentje:

Van egy kis házam dunaparton 45nm, kis kert szeretek itt lakni.Sajnálnék kiadni albérletre pénzt bevallom őszintén.inkább wellnesre költöm.:))

Most egy renault-m van két talim volt tinderről, egyik lány megjegyezte hogy mi ez a francia verda, hogy hogy nincs jobb, ő a sportkocsikat bírja.

Önbizalmam is nagyobb lenne egy jobb autóval.

2022. ápr. 18. 11:48
 17/30 A kérdező kommentje:
14es tetszenek a motorok de félnék rajta kihagyom.:))
2022. ápr. 18. 11:50
 18/30 anonim ***** válasza:
35%

"BMX-ed se lesz soha, nemhogy BMW-d!"

Nulli facilius quam malo invenies parem

2022. ápr. 18. 11:57
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
Hat nem tudom sokan szoktak azt mondani a BMW re h cigany auto helyedben inkabb egy audit vennek
2022. ápr. 18. 12:25
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

19.

Az is gyakran a cigók autója, a cigó újgazdag "bodzaszedő" autószentháromság: BMW, Ódi, Merci.

2022. ápr. 18. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!